09 315 76543 (ark. 8.30 - 17.30). Joulun toimitusajat

Klassinen hieronta (öljy)

(4)
Sijainti
Helsinki
Osallistujat
1
Kausi
Ympäri vuoden
Voimassa
12 kuukautta

Valitse lahjan tyyppi

75 €

Ostoskoriin

Rentoutta ja hyvää oloa klassisella hieronnalla

Hieronta on hyvä tapa hoitaa kipeitä ja jännittyneitä lihaksia. Se on myös hyvin luonnollinen tapa vähentää stressiä, rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä. Perinteisen hieronnan avulla voidaan hoitaa aktiivisesti terveyttä ja hyvinvointia sekä edistää jaksamista työssä ja kotona.

Hieronnalla saavutetaan mielen ja kehon rentoutus, hoidetaan lihaksia, sekä aktivoidaan lymfa-aineenvaihduntaa. Hieronnasta ja kehon tilasta riippuen hoidon jälkeen olo voi tuntua raukealta ja väsyneeltä ja aineenvaihdunnan aktivoinnin vuoksi saatat myös palella ja olla janoinen. Hoidon jälkeen tarjoillaan lämmintä yrttijuomaa ja suosittelemmekin varaamaan lähtöön myös hetken aikaa istuutua. Ota kaikki irti hemmottelusta ja rentoutuksesta aloittamalla hoito infrapunasaunassa!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • 1 tunnin mittainen ihana klassinen hierontahoito
  • Yksilölliset jatkohoitosuositukset

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Klassinen hieronta sopii kaikille, jotka kärsivät lihaskivusta tai -särystä.  Hieronta on myös erinomainen keino muuten vaan irtautua arjesta, rentoutua ja nauttia hyvästä olosta.

 

Tiesitkö?
Method Pisara® on Terveysklinikka Pisaran rekisteröity palvelukonsepti, jonka päämääränä on ihmisen kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi. Kaikki Terveysklinikka Pisaran hoidot suoritetaan palvelukonseptin mukaisesti asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu 1:lle hengelle.

Näyte lahjakortista sähköpostiin

 

Palvelun toteuttaja

Terveysklinikka Pisara

Kaikki palveluntarjoajan palvelut

Asiakkaiden mielipiteet (2)

1

Anna

Ihana rentoutumishetki öljyhieronnassa, harmitti kun piti lähteä pois!

Minna

Olin tyytyväinen klassiseen hierontaan. Työntekijä kysyi ja kuunteli asiakkaan toivomuksia. Palvelu oli ystävällistä. Hieronta oli todella rentouttava ja ympäristö miellyttävän rauhallinen ja tunnelmallinen. Hieronnan päätteeksi tarjoiltiin yrttiteetä. Olen tyytyväinen kokemukseeni, ja menisin mielelläni uudestaan.

Jaa mielipiteesi muiden kanssa!
Kokonaisarviointi
Arvosteluohjeet

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja: