Otsikko

Tälläinen on minun romanttinen syksyni

Niin, millainen se itse asiassa on? Me ElämysLahjoilla haluamme tietää – siksi esittelemmekin nyt syksyn ihanimman kilpailun! Mitä sinulle siis tulee mieleen sanoista Autumn Romance?

Miten osallistua?

 1. Ota kuva joka kertoo, miten juuri sinä nautit romanttisesta syksystä tai mikä sinun mielestäsi juuri syksyssä on romanttista.
 2. Lähetä kuva sähköpostilla (esa@elamyslahjat.fi) – kuvat lisätään Facebook-sivuillemme tehtyyn albumiin. Annathan kuvallesi myös nimen.
 3. Tykkää ElämysLahjoista ja kerro kavereillesi että olet osallistunut kilpailuun.
 4. Eniten tykkäyksiä kerännyt kuva voittaa!

Palkintona kilpailussa on mahtava hemmotteluviikonloppu kahdelle Anttolanhovin ylellisessä ympäristössä.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

 • Kilpailun järjestää ElämysLahjat Oy
 • Palkinnon (kahden hengen hemmottelupaketti Anttolanhovissa) järjestää Anttolanhovi
 • Kilpailuun voi osallistua jokainen yli 18-vuotias henkilö
 • Kilpailuun voi osallistua max. 3 kuvalla - kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia
 • Kuvia julkaistaan päivittäin ElämysLahjojen Facebook-sivulla. Kaikki oikeudet kuviin säilyvät kuvien ottajilla - kilpailun järjestäjä ei käytä kuvia ilman lupaa kilpailun ulkopuolella eikä myöskään luovuta kuvia eteenpäin kolmansille osapuolille.
 • Kilpailuaikaa on 31.10.2012 asti
 • Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti kilpailun päätyttyä

Mitä nopeammin osallistut, sitä enemmän sinulla on aikaa kerätä tykkäyksiä! Mikäli jostain syystä et halua palkintoa itse käyttää, voit myös antaa palkinnon lahjaksi vaikkapa vanhemmille tai ystäväpariskunnalle. Palkinto on voimassa 12 kuukautta.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.