Yritysten TOP 10 -elämyssuosikit

liikelahja 2021

Tällä kertaa esittelen teille yritysten TOP 10 -elämyssuosikit ja kerron, miksi elämyslahja on hyvä vaihtoehto yrityslahjaksi. Liikelahjasuosikkien joukosta löytyy monia jo klassikoksi muodostuneita elämyksiä, niin superautoja kuin myös ruokanautintoja.

Liikelahjaksi saatu elämys lisää onnellisuutta

Elämys toimii erinomaisena yrityslahjana tilanteessa kuin tilanteessa. Ihmisten reaktiot elämyksiin ovat hyviä, sillä elämyksiä arvostetaan enemmän kuin materiaa. Tutkimusten mukaan elämykset myös lisäävät onnellisuutta enemmän kuin tavarat. Elämyksen muistaa ikuisesti ja myös liikelahjan antaja tulee mieleen, kun muistot elämyksestä palaavat pintaan.

Elämys ei ainoastaan paranna yhteyttä omaan itseen, vaan se parantaa myös yhteyttä muihin. Yhteiset kokemukset rakentavat vahvoja siteitä, oli liikelahjaksi saatu elämys sitten koettu yhdessä työporukan kanssa tai yksin. Elämyksestä jää aina tarinoita kerrottavaksi niin työkavereille kuin myös omalle lähipiirille.

Mitä työntekijä haluaa työltään enemmän kuin rahaa? Työntekijä haluaa tuntea itsensä arvostetuksi. Mikä olisikaan parempi tapa osoittaa työntekijälle arvostusta ja kiittää työpanoksesta, kuin antaa elämyksellinen lahja työntekijälle?

Yritysten TOP 10 -elämyssuosikit

Nappaa tästä artikkelista vinkit parhaimmista liikelahjaideoista, jotka ovat ilahduttaneet niin työntekijöitä, asiakkaita kuin myös yhteistyökumppaneita jo lukuisissa yrityksissä. Tässä tulee kymmenen toinen toistaan upeampaa liikelahjaideaa:

1. Ajoelämys Ferrarilla – maailmankuulu urheiluauto ei jätä ketään kylmäksi. Tämä elämys kesyttää taatusti jurommankin yhteistyökumppanin!

liikelahjaksi ajoelämys lamborghinilla

2. Ajoelämys Lamborghinilla – virtaviivainen superauto tarjoaa räjähtäviä käännöksiä, vauhdikkaita kiihdytyksiä ja uskomattomia tehoja. Tämä jos joku on adrenaliinipitoinen liikelahjaidea!

3. Shitty Dinner – vatsalihastreeni ja kolmen ruokalajin illallinen samassa paketissa. Tämä elämys soveltuu vain huumoriveikoille.

4. Illallinen pimeässä – todellinen liikelahjaklassikko tarjoaa vaihtelua perinteisiin ravintolaillallisiin. Elämyksestä pääsee nauttimaan Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kouvolassa.

5. Avoin elämyslahjakortti – aina varma valinta liikelahjaksi. Liikelahjan saajalla on vapaus valita mieluisa elämys itse yli 1300 elämyksen valikoimasta.

6. Wine in the Dark – viinimaisteluelämys pimeässä tarjoaa uudenlaisia ja yllättäviä makuaistimuksia näköaistin ollessa poissa pelistä.

7. Avoin ravintolalahjakortti – ruokalahja toimii aina. Uusin ravintolalahjakortti Elämyslahjojen valikoimassa on Gillet Bar & Bistron lahjakortti.

8. Kuumailmapallolento – erinomainen valinta lahjaksi pitkäaikaiselle työntekijälle tai kiitokseksi tärkeälle yhteistyökumppanille. Tämä liikelahja jää taatusti mieleen!

rentoutuskellunta float kalliossa

9. Rentoutuskellunta – huolet, murheet ja stressi helpottavat aistiärsykkeettömässä ympäristössä. Hyvinvointiin ja hemmotteluun liittyvät lahjat ovat aina paikallaan.

10. Lento kevytlentokoneella – upeita maisemia pääsee ihailemaan vuodenajasta riippumatta. Lennon aikana liikelahjan saaja pääsee myös itse tarttumaan koneen ohjaimiin.

Kirjoittaja: Essi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Elämyslahja on uudenlainen tapa palkita henkilöstöä – elämyksellisimmät henkilökuntalahjat 2021.