COCKTAILGATE / DELOREAN

Delorean on ainutlaatuisen mahtava ja uniikki cocktail-baari Jyväskylän ydinkeskustassa. Ravintola on 80-luvun syntikkapoppia sykkivä ja kuin pastellinsävyinen rakkauskirje neonvaloissa. Delorean on kuin pala vuosikymmentä, jota kukaan ei voi ajatella hymyilemättä. Vaikka ravintola estoitta rakastaakin 80-lukua, niin kaikki juomat ovat kuitenkin tätä päivää. Deloreanin ravintolan huippu baarimestarit valmistavat permanentin räjäyttäviä makumaailmoja tuoreista, itse tehdyistä raaka-aineista ja aina käsityönä. Juomia voidaan valmistaa Deloreanin omalta juomalistalta tai myös sen ulkopuolelta.

Delorean järjestää myös räätälöityjä cocktail kouluja eri kokoisille ryhmille. Koulutusten sisällöt sovitetaan aina ryhmälle sopivaksi. Deloreanin cocktail koulu sopii loistavasti esim. yrityksien virkistyspäivien ohjelmaksi tai eri kokoisten polttareiden ja pikkujoulujen ohjelmaksi.

Deloreanin ravintolassa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia, jolloin koko ravintola on käytössä. Ravintolaa voi käyttää tällöin vaikkapa synttäreiden, valmistujaisten tai koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Ravintola sopii oikeastaan ihan mihin tahansa muuhunkin tarkoitukseen.

Deloreanin kautta on mahdollista varata myös täysin oma baarimestari juhliin tai tilaisuuteen. Delorean suunnittelee ja toteuttaa tilaisuuteen sopivan drinkkilistan ja tuo paikan päälle työvälineet ja huippuosaajan. Lisäksi tilaisuuteen on mahdollista tilata catering palvelu.

Delorean on erottuva ja mieleenpainuva cocktail-baari. Baari joka ei ole kuin muut. Baari jossa voi aistia ja palata suoraan 80-luvulle. Paikka jossa voi kokea elämyksellisen hetken ystävien kanssa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.