Illallinen pimeässä Jyväskylä

Koe "Illallinen pimeässä" — ainutlaatuinen ja jännittävä ravintolakokemus, joka haastaa makuaistin aivan uudella tavalla. Tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamia herkkuja täysin pilkkopimeässä tarjoiltuna. Tervetuloa pimeään.

Tiesitkö, että illallinen pimeässä on Elämyslahjojen oma konsepti? Suomen lisäksi sitä järjestetään Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Elämyksestä on nopeasti tullut yksi suosituimmista elämyslahjoista, ja jo tuhannet ruokaelämysten ystävät ovat ostaneet sen lahjaksi ympäri Eurooppaa. Suosituin vaihtoehto Suomessa on illallinen pimeässä kahdelle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 4

Illallinen pimeässä Jyväskylä

Illallinen pimeässä järjestetään Jyväskylässä Ravintola Harmoonissa. Ravintola Harmooni avasi ovensa vuonna 2014 ja se toimii Väinönkadulla yhdessä Jyväskylän tunnetuimmista rakennuksista, vanhassa harmoonitehtaassa. Ravintola Harmooni tarjoilee neljästä vuodenajasta inspiraatiota saanutta lähiruokaa.

Erilainen illalliselämys Jyväskylässä

Tämä illallinen ei kuitenkaan suju ihan tavanomaisissa merkeissä, sillä kolmen ruokalajin yllätysmenu tarjoillaan pilkkopimeässä Ravintola Harmoonissa. Kun näköaisti on poissa pelistä, ateriaan ja makunautintoihin voi keskittyä aivan uudella tavalla. Tervetuloa nauttimaan illallista pimeään Ravintola Harmooniin!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.