Illallinen pimeässä Turku

Koe "Illallinen pimeässä" — ainutlaatuinen ja jännittävä ravintolakokemus, joka haastaa makuaistin aivan uudella tavalla. Tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamia herkkuja täysin pilkkopimeässä tarjoiltuna. Tervetuloa pimeään.

Tiesitkö, että illallinen pimeässä on Elämyslahjojen oma konsepti? Suomen lisäksi sitä järjestetään Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Elämyksestä on nopeasti tullut yksi suosituimmista elämyslahjoista, ja jo tuhannet ruokaelämysten ystävät ovat ostaneet sen lahjaksi ympäri Eurooppaa. Suosituin vaihtoehto Suomessa on illallinen pimeässä kahdelle.

Tutustu myös Shitty Dinneriin!

Selaa kategorioita
Näytetään: 4

Illallinen pimeässä Turku

Illallinen pimeässä Turussa järjestetään Brahen Kellarissa. Brahen Kellari on Turun vanhin kellariravintola, joka tunnetaan korkeatasoisesta keittiöstä ja loistavasta palvelusta. Vuonna 1967 avattu Brahen Kellari palvelee Turun keskustassa.

Erilainen illalliselämys Turussa

Tämä illallinen ei kuitenkaan suju ihan tavanomaisissa merkeissä, sillä kolmen ruokalajin yllätysmenu tarjoillaan pilkkopimeässä Brahen Kellarissa. Pimeässä makuaisti aktivoituu ja tunnelma kohoaa huippuunsa. Tervetuloa nauttimaan illallista pimeään Brahen Kellariin!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.