Dive Finland

Vedenalainen maailma ja upeat sukelluskohteet odottavat! Dive Finland on täyden palvelun sukelluskeskus, joka tarjoaa sukelluskoulutusta aina aloittelijasta ammattilaiseen Espoon Otaniemessä. Asiakkaiden tyytyväisyys ja turvallisuus ovat etusijalla Dive Finlandin toiminnassa. Dive Finlandin kurssitarjonta on Suomen kattavin ja valikoimasta löytyy niin sukelluskokeiluita kuin sukellus- ja tekniikkasukelluskursseja. Aloita sukelluskokeilusta ja jatka matkaasi kohti hauskaa sukellusharrastusta.Tervetuloa sukeltamaan Dive Finlandin kanssa!
Selaa kategorioita
Näytetään:

Onko hakusessa laitesukelluskokeilu tai etsitkö hauskaa tekemistä polttareihin tai kaveri- tai työporukan saunailtaan? Elämyslahjojen valikoimasta löydät Dive Finlandin elämykset sukelluskokeilu altaalla ja saunailta sukelluskokeilulla. Dive Finland tarjoaa upeita elämyksiä sukelluksen parissa vuosia alalla työskennelleiden ammattilaisten opastuksella. Dive Finlandin kanssa voi kouluttautua aina sukelluskokeilusta sukelluksen ammattilaiseksi asti.

Diven Finlandin sukelluskeskus sijaitsee Espoon Otaniemessä hyvin kulkuyhteyksien varrella. Sukelluskeskuksesta löytyy sukelluskoulutukseen tarkoitettu allas, suuri saunatila sekä mukavat oleskelu- sekä opetustilat. Allas on kymmenen metriä pitkä ja kuusi metriä syvä. Sauna- ja pesutiloihin mahtuu jopa 20 henkilön seurue. Sukelluskeskus palvelee sukeltelijoita aina aloittelijasta ammattilaisiin. Dive Finlandin sukelluskeskuksen yhteydessä toimii myös sukellusvarustemyymälä ja täyden palvelun varustehuolto- ja korjauspalvelu.

Dive Finland tekee sukellusharrastuksen aloittamisesta helppoa. Dive Finland järjestää sukelluskokeiluita sekä erilaisia sukellus- ja tekniikkasukelluskursseja. Sukelluskokeilun kesto on noin kolme tuntia ja sen aika tutustutaan niin teoriaan kuin sukelletaan altaassa. Sukelluskokeilun jälkeen on mahdollisuus aloittaa sukellusharrastus ja jatkaa Open Water Diver -peruskurssille. Dive Finlandin järjestämät koulutukset perustuvat maailmanlaajuiseen Scuba School International (SSI) -koulutusjärjestelmään. Maailmalla toimii yhteensä yli 2800 SSI-sukelluskeskusta, jonka ansiosta opetuksen taso ja korkeat laatustandardit ovat taattuja.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.