Otsikko

Tavaroista elämyksiin

Elämyslahjojen missio ja arvot

Mihin uskomme Elämyslahjoilla?

Tässä arvot, joiden mukaan Elämyslahjojen tiimi pyrkii toimimaan.

1. Ei tavaraa, vaan uusia elämyksiä

Elämyslahjat ovat aineettomia kokemuksia, elämyksiä joita ei tarvitse varastoida, vaan ne ovat olemassa hetkessä. Elämyslahja jää elämään lahjan saajan muistoihin, ja on parempi vaihtoehto kuin tavaralahja. Pyrimme edistämään aineettomien lahjojen voittokulkua.

2. Lahjoja ilman syytä, ei ilman tarkoitusta

Uskomme, että ystävän tai rakkaan ilahduttamiseen ei tarvita syytä. Suomalaiset eivät anna toisilleen niin paljon lahjoja kuin pitäisi. Miksi antaa lahja ainoastaan syntymäpäivänä? Voit kerätä kaverisi kokoon NYT, ja yhdessä kokea uusia elämyksiä ilman erityistä syytä. Sinä voit olla teistä se, joka järjestää ikimuistoisen kokemuksen. Elämyslahjat tekee kaikkensa jotta onnistuisit.

3. Muuta lahjan antamisen kulttuuria kanssamme!

Haluamme, että suomalaiset omaksuvat uuden asenteen lahjojen antamiseen - lahjoja useammin, enemmän, ja entistä parempina. Tämän vuoksi haluamme, että Elämyslahjat on viiden vuoden sisällä brändi, jonka kaikki tuntevat. Haluamme myös auttaa paikallisia palveluntarjoajia saavuttamaan uusia asiakkaita ympäri Suomen ja ulkomailta asti.

4. "Elämä on elämys" - kyllä!

Jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Elät vain kerran, koet jokaisen päivän vain kerran. Mikset siis keräisi mahdollisimman paljon kokemuksia? Älä jää katumaan vanhana asioita, joita et uskaltanut tehdä!

5. Jokaiselle on elämys. Millaisen elämyksen sinä haluat?

Jokainen lahjanostaja löytää sopivan vaihtoehdon elämyslahjojen joukosta. Lahjat poikaystävälle, tyttöystävälle, miehelle, naiselle, äidille ja isälle... Tällä hetkellä meillä on yli 1300 elämyslahjaa valikoimassamme, ja määrä kasvaa kuukausittain. Jos keksit elämyksen, joka puuttuu valikoimastamme, ehdota uutta elämyslahjaa. Otamme kaikki ehdotukset vastaan!

Missio: Muuttaa lahjakulttuuri tavaroista elämyslahjoihin.

Arvot: Tehdään se yhdessä!

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.