Otsikko

Mitä lahjaksi? Vastaus ikuiseen kysymykseen

Lahjan antaminen on kohtelias tapa muistaa ystäviä tai kollegoita tärkeinä merkkipäivinä. Lahjan etsiminen on kuitenkin usein vaativa tehtävä juhlapäivän lähestyessä. Mitä kaikkea hänellä on? Tarvitseeko hän juuri tätä esinettä? Tai hetkinen, eikös isoäiti antanutkin tällaisen jo viime vuonna? Ja aina enemmän tuntuu siitä, että nykyisin ihmisillä on jo kaikkea. Miksi viedä lahja joka jää ikiajoiksi kaappiin tai kellarihyllylle keräämään pölyä?

Onneksi monet ovat jo ymmärtäneet, että lahjan ei aina tarvitse olla esine – oikeastaan parempi muistijälki lahjasta ja sen antajasta jää kun päivänsankaria muistetaan elämyksellä. Elämyslahjaa suunniteltaessa voidaan ottaa huomioon lahjan saajan harrastukset ja kiinnostukset tai lahjoittaa hänelle täysin uusia haasteita. Antamalla lahjaksi elämyksen voit olla varma että lahjasi erottuu muista lahjoista. Elämyslahja on myös ekologinen vaihtoehto tavaralahjoille.

Elämyslahjat ovat ihanteellisia myös yrityslahjoiksi. Elämyslahjan voi antaa esimerkiksi yhteistyökumppaneille tai asiakkaille kiitos- tai joululahjaksi. Yksittäinen lahja on persoonallinen tapa muistaa työntekijää, mutta elämyslahjat soveltuvat erinomaisesti myös ryhmien palkitsemiseen tai vuotuisten juhlien teemaksi. Elämyslahja on myös mitä mainioin tapa viihdyttää asiakkaita persoonallisella ja mieleenpainuvalla tavalla.

Jos olet päättänyt antaa lahjaksi elämyksen, vieraile ElämysLahjat.fi -verkkokaupassamme. Laaja valikoimamme ulottuu rentouttavista kylpylähoidoista hurjiin lentoelämyksiin sekä vauhdikkaisiin haasteisiin ralliradalla. Voit olla varma, että löydät satojen elämysten joukosta juuri sellaisen minkä lahjan saaja muistaa ikuisesti! 

Lahjaterveisin,

Kadri Lepiku

Projektipäällikkö | ElämysLahjat.fi

Alkuperäinen versio julkaistu GIMME-messujen lehdessä 7.9.2011

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.