Reilun hinnan takuu

Haluamme tarjota edullisimmat hinnat. Tämän vuoksi teemme lupauksen: jos löydät kauttamme ostamasi elämyksen halvemmalla toisesta verkkokaupasta 14 päivän kuluessa ostohetkestä, hyvitämme sinulle hintaeron.

Ehdot ja säännöt:

  • koskee vain verkkokauppoja, joissa sama lahja on myynnissä, saatavilla ja asianmukaisesti hinnoiteltu.
  • lunastuspyyntö on lähetettävä 14 päivän kuluessa ElämysLahjat.fi -nettikaupasta hankitun tuotteen ostopäivästä.
  • Palveluntarjoajilla on oikeus tarjota kausittaisia alennus- ja kampanjahintoja sekä alennuksia lapsille, vakioasiakkaille, koululaisille, eläkeläisille ynnä muille vastaaville ryhmille näiden kuulumatta hintatakuun piiriin.
  • Hintavertailu sisältää myös käsittely- ja toimituskustannukset, jotka lasketaan mukaan tuotteen lopulliseen hintaan.
  • Hintatakuu ei päde, jos tilauksessa on hyödynnetty alennuskuponkeja, erikoistarjouksia tai suurasiakkaan alennuksia.
  • Pidätämme oikeuden muokata Hintatakuun ehtoja ja sääntöjä. Hintatakuu on voimassa ainoastaan Suomessa tehdyille tilauksille.

Turvallinen verkkokauppa

Elämyslahjan ostaminen on turvallista. Ensimmäinen toimistomme avattiin vuonna 2006, ja nykyisin toimimme yhdeksässä maassa. Yhteensä olemme toimittaneet yli 400 000 lahjaa tyytyväisille asiakkaille.

Suhtaudumme kaikkiin asiakastietoihin luottamuksellisesti emmekä missään olosuhteissa luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

ElämysLahjat.fi käyttää Suomen Verkkomaksut Oy:n SSL-suojattua maksupalvelua, eikä säilytä asiakkaan pankki-, luottokortti- tai henkilötietoja yhdessäkään maksutapahtuman vaiheessa. Maksutiedot välitetään suojattuna maksutavan tarjoajalle.

12 kuukauden vaihto-oikeus

Toivomme, että jokainen lahjansaaja kokee unelmiensa elämyksen. Jos lahjansaaja ei syystä tai toisesta pidäkään saamastaan elämyksestä, ei uskalla kokeilla sitä, tai haluaa esimerkiksi rauhallisen elämyksen sijaan testata jotakin jännittävämpää, hänellä on mahdollisuus vaihtaa käyttämätön elämyslahja toiseen samanarvoiseen elämykseen koko elämyslahjan voimassaoloajan aikana (12 kk).

Ehdot ja säännöt:

  • Lahjakortti tulee käyttää kerralla, ylimääräistä rahaa ei palauteta.
  • Mikäli uusi elämyslahja maksaa enemmän kuin alkuperäinen, hintaero on mahdollista maksaa tilauksen viimeisessä vaiheessa.
  • Alkuperäisen elämyslahjan voi halutessaan vaihtaa myös useampaan uuteen elämykseen.

14 päivän palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus tilaamilleen elämyslahjoille. Palautusoikeusaika katsotaan alkaneeksi heti, kun asiakas on saanut lahjakortin haltuunsa, esim. noutanut postitetun elämyslahjan postitoimistosta tai vastaanottanut eLahjan sähköpostitse.