ETELÄRANNAN KUKKA STUDIO

Etelärannan Kukka Studio tarjoaa täyden palvelun floristi -palveluita. Studio sijaitsee Ruskeasuolla, Helsingissä. Etelärannan Kukka Studion palveluihin kuuluu mm. tilaustyöt, viikkokukat yrityksille, tilakoristelut, istutukset ja kasvinhuolto -kurssit, kuljetuspalvelut pääkaupunkiseudulle sekä kukkavälitykset.

Etelärannan Kukka Studion kursseja järjestetään koulutustiloissa Korostentie 4C-talossa. Kukkien sidontakursseilla voi irrottautua kiireestä kotoisassa ympäristössä kukkien keskellä. Etelärannan Kukka Studion kursseilla opitaan monia erilaisia tekniikoita tehdessäsi itsesi näköisiä sidontatöitä. Valmiit työt pakataaan mukaan, jolla voi ilahduttaa läheistä.

Etelärannan Kukka Studion kursseja on erilaisia ja niistä suosituimpia ovat mm. kukkasidonta elävistä materiaaleista, kukkasidonta kuivatuista materiaaleista, huonekasvien hyvä hoito ja pihasuunnittelun perusteet.

Kukkasidonta elävistä materiaaleista -kurssilla tutustutaan erilaisiin kukkiin ja materiaaleihin, sekä niiden ominaisuuksiin. Opitaan tekemään sidontatyöstä eheä kokonaisuus ja työn ohessa oppuu myös ammattilaisten käyttämiä niksejä. Kurssin kesto on kaksi tuntia. Se sisältää opetuksen ja kaikki materiaalit.

Etelärannan Kukka Studion “Kukkasidonta kuivatuista materiaaleista” -kurssilla on käytettävissä laaja valikoima kuivia materiaaleja, joista voi valita itselle sopivat. Tarkoituksena on luoda kestävä taideteos omaksi tai ystävän iloksi.

Huonekasvien hyvä hoito -kurssilla täydennetään tietoja ja taitoja, jotka liittyvät huonekasvien huoltoon, istuttamiseen ja lisäämiseen (esimerkiksi pistokkaista). Etelärannan Kukka Studion kursseilla käytetään käytännön esimerkkejä ja samalla voi kysyä neuvoja myös kotona jo olevien kasvien hoidosta.

Etelärannan Kukka Studion “Pihasuunnittelun perusteet” -kurssin tavoitteena on, että osallistuja pystyy suunnittelemaan itse itselleen unelmien puutarhan. Kurssilla tutustutaan erilaisiin tyyleihin ja trendeihin, opitaan puutarhasuunnittelun peruslähtökohtia, sekä keskustellaan eri kasvien sijoittamiseen ja kasvun edellytyksiin liittyvistä kysymyksistä. Kurssilla käytetään runsaasti kuvamateriaalia, jotta osallistujat saavat selkeän kuvan erilaisista mahdollisuuksista.

Etelärannan Kukka Studion kursseille voi tulla yksin tai ryhmänä. Tutuista koottu ryhmä on aina hauska tapa viettää aikaa yhdessä.
types_of_act|cat
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.