Helsingin Vesijetti

Helsingin Vesijetti on Helsingin Aurinkolahdessa sijaitseva vesijettejä, flyboardeja, wakeboardeja ja vesiurheiluun liittyvien välineiden vuokraamo. Aurinkolahden ranta on Helsingin pisin uimaranta, jossa riittää tekemistä. Alueelta löytyy kahvilaa, sekä ravintolaa. Rannalta voi myös vuokrata mm. sup-lautaa tai vain nauttia auringosta. Tervetuloa nauttimaan erilaisista aktiviteeteistä ja auringon lämmöstä Helsingin Aurinkolahteen!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Helsingin Vesijetti järjestää erilaisia elämyksiä ja niistä suosituin on vesijettielämys Helsingin kuumimmalla rannalla. Elämyksessä pääsee kokemaan Helsingin nopeimmat vesijetit. Kesä on lyhyt, joten siitä kannattaa ottaa kaikki mahdollinen riemu talteen. Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa Aurinkolahdessa on kaikille halukkaille tarjolla takuuvarmaa vilskettä koko kesän ajaksi. Suurinta huomiota täällä keräävät vesijettien vauhdikkaat käännökset ja huikeat vesisuihkut. Nauti menopelien älykkäästä jarrutuksesta ja peruutuksesta (iBR) ja monista muista modernien vesijettien kätevistä ominaisuuksista, kuten Touring-istuimesta, nousutikkaista sekä säädettävästä trimmijärjestelmästä (VTS). Lahjaan sisältyy 2 tunnin käyttöoikeus Sea-Doo GTI 130 -vesijettiin. Ennen vesille lähtöä käydään läpi vesiskootteriajelun säännöt ja turvallisuusasiat. Elämykseen kuuluu lisäksi pelastusliivien, märkäpuvun sekä märkätossujen käyttö. Tästä vauhdikkaasta elämyksestä pääsevät nauttimaan kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet hurjapäät, joilla on veneily- tai vesituntemusta. Vesijetillä saa luonnollisesti ajella myös rauhalliseen tahtiin, joten se sopii kaikille perheenjäsenille ja pienryhmille jotka haluavat nauttia Suomen suvesta mereltä käsin.

Helsingin Vesijetti tarjoaa myös elämyksenä lentoelämyksiä veden päällä, eli flyboard kokemuksia Aurinkolahdessa. Flyboard on vesisuihkulaite, jolla lahjan saaja pystyy lentämään veden päällä. Vesisuihkulautailun sanotaan olevan niin kuin lumilautailua veden päällä. Flyboard toimii vesijetin tuottaman vesisuihkun avulla. Vesisuihkulauta kiinnitetään lahjan saajan jalkoihin ja se on yhteydessä vesijettiin letkun välityksellä. Flyboard tarjoaa todella hauskan ja helpon tavan kokeilla lentämistä. Lentoon on mahdollista nousta jo parin yrityksen jälkeen. Flyboardin avulla voi lentää jopa 15 metrin korkeuteen. Aloittelija lentää yleensä lähellä pintaa, muutaman metrin korkeudella. Elämyslahja sisältää 10 minuutin flyboard-lennon. Lahjaan sisältyy myös ohjeistus. Paikan päältä lahjan saaja käyttöönsä pelastusliivin ja märkäpuvun. Ohjaaja on koko elämyksen ajan mukana neuvomassa ja huolehtimassa turvallisuudesta. Elämys järjestetään Helsingin Vuosaaressa. Elämyslahja soveltuu adrenaliinin nälkäisille ja vesielämyksistä kiinnostuneille. Flyboard-lento sopii lahjaksi kaikille hyvän peruskunnon ja uimataidon omaaville henkilöille. Elämys ei sovellu henkilölle, jolla on selän tai polvien kanssa ongelmia. Elämys sopii yhtä lailla flyboardia jo aiemmin harrastaneille kuin myös niille. jotka kokeilevat lajia ensimmäistä kertaa.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.