Hornanliekki

Hornanliekki eli SkyXperience järjestää erilaisia ilmailuelämyksiä. Elämyslahjojen valikoimasta löytyy SkyXperiencen tandemhyppy ja maisemalento. SkyXperience järjestää lento- ja hyppytoimintaa Kiikkalan lentokentällä, Salossa. Maisemalentoja järjestetään myös Redstonen lentokentällä, Pyhtäällä. Hornanliekki vie sinut tai lahjan saajan taivaalle ja takaisin, turvallisuudesta tinkimättä. Hornanliekki tarjoaa elämyksiä niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin myös yhteisöille.
Selaa kategorioita
Näytetään:

Hornanliekki eli SkyXperience tarjoaa ilmailuaktiviteetteja jokaiseen makuun. SkyXperiencen valikoimaan kuuluvat hurjat tandemhypyt ja leppoisat maisemalennot. Tandemhyppy soveltuu kaikille kokeilunhaluisille hurjapäille. Tandemhyppy on se kaikista hurjin ja huomiota herättävin elämyslahja. Tandemhyppy hypätään pääsääntöisesti neljän kilometrin korkeudesta ja vapaapudotuksen vauhti voi kiihtyä jopa 200 kilometriin tunnissa. Tandemhyppykausi on huhtikuusta lokakuuhun. Maisemalento taas soveltuu rauhallisempaan ja maltillisempaan makuun. Lennon aikana pääsee ihailemaan kauniita maisemia lintuperspektiivistä käsin. Maisemalennon kesto on noin 25 minuuttia. Maisemalentoja järjestetään ympäri vuoden.

Hornanliekki on Suomessa ainoa organisaatio, joka tarjoaa laskuvarjohyppy-, ilmailuelämys- ja lentotoimintapalveluita tavoitteenaan harjoittaa kannattavaa lentoliiketoimintaa ja kasvaa maltillisesti. Ilmailupalveluita- ja elämyksiä järjestetään ammattilentämisen standardeja noudattaen, joten lentoturvallisuus on korkeimmalla mahdollisella tasolla. SkyExperience erottuu kilpailijoistaan turvallisuusjärjestelmiensä ansiosta. Hyppääjät ja lentäjät ovat siis turvallisissa käsissä.

SkyXperiencen lentokalustoon kuuluu vain tyyppihyväksyttyjä lentokoneita, jotka lukeutuvat maailman luotettavimpiin. Lentokalusto koostuu Sveitsissä valmistetuista lentokoneista: Pilatus PC-6, Cessna Caravan, Piper ja Extra. Pilatus Porter omaa maailman parhaimman hyppykoneen maineen, kun taas Cessna Caravan on ilmojen työjuhta.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.