Escape room Helsinki

Haluatko kokea ainutlaatuisen seikkailun Helsingissä? Erilaiset escape roomit Helsingissä tarjoavat unohtumattomia hetkiä täynnä jännitystä, tiimityötä ja pulmanratkaisua. Olipa kyseessä polttava halu päästä irti arjen kiireistä tai yhteisen hupi- tai tiimipäivän järjestäminen, Helsingin monipuoliset escape room -pelit tarjoavat hauskaa ja haastavaa ajanvietettä kaikenikäisille.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman huonepakopelejä ympäri Suomen, joten lähde testaamaan pelejä myös muille paikkakunnille!
Selaa kategorioita
Näytetään: 34

Escape roomit Helsingissä – seikkailut täynnä jännitystä ja pulmanratkaisua

Mikä on escape room? Se on todellisuuspakopeli, jossa ryhmä pelaajia lukitaan huoneeseen ja heidän tehtävänään on löytää vihjeitä, ratkaista pulmia ja paeta huoneesta annetussa aikarajassa. Escape roomit Helsingissä tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia teemoja ja huoneita, jotka tarjoavat seikkailuja ja haasteita. Olitpa sitten kokenut escape room -konkari tai vasta-alkaja, pääkaupunkimme monipuoliset pelit takaavat jännittäviä ja adrenaliinia nostattavia hetkiä.

Miksi valita escape room Helsingissä?

Pääkaupunkimme escape room -valikoima on päätä huimaava! Tässä muutamia, miksi sinun tulisi lähteä kokeilemaan escape roomia Helsingissä: 

Pääkaupungin escape room -valikoima on monipuolinen

Helsingin escape roomien valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia palveluntarjoajia, huoneita ja teemoja, kuten mysteerit, rikostutkinnat, aikamatkat ja seikkailut. Jokainen huone tarjoaa ainutlaatuisen tarinan ja pulmanratkaisun. Testaa vaikka kaikki!

Escape roomissa laitetaan tiimitaidot ja yhteistyö koetukselle

Escape room -pelit edellyttävät tiimityötä ja hyvää kommunikaatiota. Ne tarjoavat loistavan tilaisuuden vahvistaa ryhmähenkeä ja kehittää ongelmanratkaisutaitoja yhdessä muiden pelaajien kanssa. Sopivat niin lomaan, arkeen kuin juhlaankin, lähde pelaamaan yhdessä ystävien, perheen tai työporukan kanssa!

Jännitystä ja adrenaliinia keskillä Helsinkiä

Escape room -pelit saavat sydämen lyömään nopeammin ja adrenaliinin virtaamaan. Ne tarjoavat kiehtovan seikkailun, jossa pelaajat joutuvat käyttämään älyään ja luovuuttaan selviytyäkseen haasteista.

Tekemistä Helsingissä niin pienille kuin suurillekin ryhmille

Escape roomit Helsingissä sopivat monenlaisille ryhmille, oli kyseessä sitten ystäväporukka, perhe, työporukka tai polttariseurue. Escape room -pelit tarjoavat hauskaa ja haastavaa ajanvietettä kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille olitpa sitten Helsingissä paikallisena tai turistina.

Escape roomit ovat huippusuosittuja seikkailukohteita Helsingissä

Etsiessäsi unohtumatonta seikkailua Helsingissä, escape room on oikea valinta. Koe jännitystä, pulmanratkaisua ja tiimityötä, kun uppoudut escape room -pelien maailmaan. Valitse haluamasi room escape -peli, kokoa tiimisi ja valmistaudu unohtumattomaan seikkailuun. Varaa peliaika ja varmista paikkasi tässä huippusuositussa seikkailukohteessa. 

Katso myös muut elämykset Helsingissä

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.