IMATRA ADVENTURES KY

Imatra Adventures järjestää elämyksellisiä aktiviteetteja Saimaalla. Aktiviteetteja on erilaisia ja niistä suositumpia kesäaikaan ovat esim. erilaiset safarit RIB-veneellä, SUP-vuokraukset ja retket ja mönkijäsafarit.

Imatra Adventuresin safarit RIB-veneellä järjestetään Saimaalla. Retkellä yleensä vieraillaan Satamosaaren laguunissa. Venesafariin voi yhdistää myös saariretken Masteensaaren. Saaressa voi saunoa, ruokailla ja pitää vaikkapa jousiammunta kisan. Lyhyemmät ryhmäsafarit esimerkiksi siirtymiin Rauha – Imatra onnistuvat myös helposti Imatra Adventuresin kautta.

Imatra Adventures järjestää myös sähköpyörien vuokrausta. Reitit Saimaalla on yleisesti todella huippuluokkaa. Saimaalla järjestetäänkin vuosittain Imatra MTB-maastopyöräilykilpailu. Sähköpyörällä voi kokeilla vaativia reittejä tai nautiskella helpoista poluista pitkin Saimaan rantoja. Sähköpyöräilyä varten annetaan tarvittaessa opastus maastopyöräilyä ja fatbiken käyttöön, jonka jälkeen omatoiminen maastoretki voi alkaa.

Lisäksi kesäkauteen kuuluu Saimaan rastiseikkailu joka soveltuu jopa 5- 2000 henkilön ryhmille. Rastiseikkailu koostuu erilaisista rasteista, joista jokaisesta saa pisteitä. Valittavia rasteja seikkailuun on lukuisia erilaisia ja niistä esimerkkeinä sup-lautailua, maastopöyräilyä, lautan rakennusta, kirveen heittoa, jousiammuntaa, saappaan heittoa ja kelluntaa kuivapuvussa. Erilaisia rasteja on jopa 25 erilaista, joten seikkailun voi suunnitella helposti ryhmille sopivaksi ja sopivan haastavaksi. Tapahtumapäivä huipentuu aina palkintojenjakoseremoniaan!

Imatra Adventuresin monipuoliset aktiviteetit sopivat hyvin esim. polttareiden ohjeisohjelmaksi, illanviettoon, ryhmäohjelmiksi ja yrityksien tyhy- ja tyky-päiville.
Selaa kategorioita
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.