Joulu 2018

On aika jättää kuluneet joululahjaideat taakse ja suunnata katse paketteihin, jotka eivät jää hyllyyn pölyttymään: puhumme tietenkin elämyksistä! Elämyslahjakortin antamalla tarjoat läheisellesi mahdollisuuden kokea jotain uutta.

Perinteiset lahjat ovat mielestämme jo vanhentunut idea: olemme kaikki saaneet lahjaksi ylimääräistä krääsää ja rompetta, jonka vastaanotamme aattona hymyssä suin, vain hylätäksemme sen kaapin pohjalle syyssiivousta odottamaan. Uskomme, että sinunkin läheisesi nauttivat mieluummin aidoista elämyksistä, jotka tuovat arjen keskelle uusia kokemuksia.

Elämyslahjat suosittelee

Kokosimme tälle sivulle joulun odotetuimmat, kiinnostavimmat ja elävimmät lahjaideat, joista löydät läheisillesi takuulla ikimuistoisia lahjoja. Esimerkkejä joulun toivelahjoista ovat kuumakivihieronta ja kylpylälahjakortit, suklaatyöpaja, jääkarting sekä crosskart.

Vähennä joulustressiä ostamalla läheisille verkkokaupastamme lahjakortit, jotka toimitetaan postitse tai sähköisesti toiveidesi mkaan. Voit ostaa vaikka kaikki joululahjasi samasta paikasta sen sijaan, että juoksisit kaupoissa ruuhkan keskellä! Lahjan sähköisessä ostamisessa ja toimituksessa menee vain muutamia minuutteja, minkä ansiosta voit ostaa lahjan vielä jouluaattonakin – meidän nettikauppamme on auki 24/7!

Alta löydät yli 600 lahjasuosituksemme listan, joiden joukosta uskomme sinun löytävän läheisillesi sopivia elämysvaihtoehtoja. Tämän vuoden hittilahjoihin kuuluvat esimerkiksi Illallinen pimeässä, panimovierailu, rentoutuskellunta, Ferrari-kyyditys sekä hurjapäiden toivelistan #1: laskuvarjohyppy.

Katso myös:

Joululahjat miehelle
Joululahjat naiselle
Joululahjat kahdelle

Näytetään: 566
60 / 566

Joulu – suomalaisten rakastama juhlapyhä, jolloin perheet ja suvut kokoontuvat yhteen, koti siivotaan puhtaaksi ja koristellaan kuusella ja koristeilla. Joulun perinteisiin kuuluu myös joulusauna, jouluruuat, pukki ja lahjat. Jouluaatto on tänä vuonna maanantaina 24.12.2018. Elämyslahjoilta voit tilata joululahjan vaikka viime hetkellä - lahjakortin saat sähköpostiin automaattisesti maksun jälkeen. Näin helppoa ja nopeaa lahjan ostaminen ei ole koskaan ollut. Vuonna 2018 trendikkäin joululahja on aineeton lahja: kaapeista löytyy yllin kyllin tavaraa ja lahjojen saajilta löytyy jo kaikki tarvittava eikä lahjatoiveita ole. Lisäksi on tärkeää vähentää kulutusta. Onneksi nykypäivänä on tarjolla paljon aineettomia ja elämyksellisiä lahjaideoita. Materiaalisten lahjojen tuoma riemu ei kestä kauaa, tavarat unohtuvat usein hyvin nopeasti kaappien pohjalle. Elämyslahja taas säilyy muistoissa vuosia eikä se tarvitse tilaa kaapista. Lahja vie tilaa ainoastaan lahjan saajan sydämestä, muistoista ja mahdollisesti myös valokuva-albumista. Hauskaa joulua ja tsemppiä lahjahankintoihin!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.