Joululahjat serkulle

Syksyn edetessä talveksi alamme odottamaan, että ensilumi peittää maan ja pääsemme suunnittelemaan lähestyvää joulua. Sen lisäksi, että koristamme kodit upein valoin ja koristein, on hyvä miettiä myös lahjat läheisille valmiiksi.
Oikeanlaisen lahjan valitseminen serkulle, joka on kulkenut mukana läpi lapsuuden on osoitus siitä, että hän on tärkeä ihminen, johon voi aina luottaa. Pienilläkin eleillä on suuri merkitys. Tutustu hurjan kattavaan valikoimaamme ja tee serkkusi joulusta ikimuistoinen antamalle hänelle elämyslahjan!
Selaa kategorioita
Näytetään: 598
Elämyksiä nähty 60 / 598

Löydä ainutlaatuisia lahjoja serkullesi

Jos etsit serkulle lahjaa, joka irrottaa arjesta ja hemmottelee aisteja - meillä on paljon sopivia lahjavaihtoehtoja. Esimerkiksi yhteinen Illallinen pimeässä on loistava lahja, kun haluatte kokea jotain uutta yhdessä ja laittaa makuaistit koetukselle. Tämä illallinen siitä erityinen, että kolmen ruokalajin gourmet -illallinen tarjoillaan pilkko pimeässä! Kyllä, luit oikein! Herätämme aistit uudella tavalla! Hemmotteluhoidot ovat myös varma valinta serkulle, joka toivoisi pientä ylellisyyttä omaan arkeen ja haluaa lisätä omaa hyvinvointiaan. Hemmotteluun ja kauneuteen liittyvät elämykset virkistävät kehoa ja mieltä. Sitä serkkusi varmasti osaa arvostaa!


Lahja serkullesi - anna unohtumaton kokemus

Rakastaako serkkusi uusia haasteita ja adrenaliinin tuomaa jännittävää tunnetta kehossa?

Yllätä serkkusi superautoajelulla tai vie hänet ampumaradalle. Lähde ottamaan serkusta mittaa karting -radalle tai lähetä hänet lentokoneeseen hyppäämään laskuvarjohyppy! Extremelahja takaa ainakin sen, että serkkusi saa ainutlaatuisen kokemuksen, joka ei unohdu koskaan ja mitä voitte yhdessä muistella vielä pitkään.


Lahjat serkullesi elämyspaketin muodossa

Etkö osaa päättää minkä joululahjan valitset serkullesi? Meillä on tähänkin ratkaisu - Elämyspaketti! Valikoimastamme löydät erilaisia elämyspaketteja teemoittain: esimerkiksi Kulinaristin pakettiin olemme keränneet kaikki suosituimmat ravintolaelämykset, joista lahjansaaja voi valita itselleen mieluisimman. Kauneuspaketti taas sisältää suosituimmat hemmotteluhoidot rentoutumista kaipaavalle serkulle. Kultainen Joulupaketti on takuuvarma valinta, jos et ole ihan varma mistä serkkusi pitää, sillä tämä paketti sisältää kaikenlaisia elämyksiä, joista serkkusi voi valita itselleen mieleisimmän. Nyt varmasti osaat valita serkullesi sopivan joululahjan!

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.