Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Juttutupa ravintola

Helsingin vanhimpiin ravintoloihin kuuluva lämminhenkinen ja tunnelmallinen Juttutupa on todellinen klassikko. Hakaniemen rannassa idyllisellä paikalla sijaitseva Juttutupa on kuuluisa ystävällisestä palvelustaan, yksinkertaisen erinomaisesta ruoastaan, sekä kotoisasta tunnelmastaan. Juttutupa sopii erityisesti kulttuurin ystävälle, sillä ravintolassa esiintyy säännöllisesti myös useita erilaisia artisteja, jotka viihdyttävät ruokailijoita elävän musiikin merkeissä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Historian havinaa ja ensiluokkaista palvelua

Juttutuvan historia yltää jopa vuoteen 1884 asti, ja se on ollut yksi Helsinkiläisten suosikkipaikoista aikakausien halki. Ravintolana paikka on toiminut jo vuodesta 1908 saakka. Juttutupa sijaitsee aivan Hakaniemen rannassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Atmosfääriltään ravintola on kuin parhaan ystävän olohuone. Historiallisen rakennuksen syleilyssä tunnet olevasi boheemin Helsingin syvimmässä ytimessä. Juttutuvassa voi odottaa ystävällistä palvelua, rakkaudella valmistettua ruokaa ja monipuolista livemusiikkia illan ratoksi. Juttutupa eli Juttis on ylpeä erityisesti aidosta ja lämminhenkisestä ilmapiiristään ja kansanomaisuudestaan. Juttutuvalla on myös viihtyisä kesäterassi, jossa voit nauttia virkistävästä tuulenvireestä helteisenä päivänä tai istua iltaa ystävien kesken. Rennosta ilmapiiristään huolimatta Juttutupa soveltuu mainiosti myös juhlallisempiin tilaisuuksiin. Historiallinen rakennus ja aikakaudenmukainen sisustus luovat arvokkaat puitteet esimerkiksi tyylikkäälle vuosipäiväillalliselle. Lisäksi Juttutuvalla on kattoterassi ja tilaussauna, sekä viihtyisä takkahuone. Juttutuvan saunassa voi järjestää tunnelmallisia yksityistilaisuuksia, kuten juhlia tai kokouksia.

Suussa sulavat klassikkoannokset

Juttutuvassa tarjoillaan mutkatonta ja konstailematonta ruokaa, ja valikoimasta löytyykin paljon suomalaisten suosikkiannoksia. Menuun kuuluu myös valikoima erinomaisia pizzoja tuoreilla päällisillä, kuin suoraan Italiasta! Perinteisten annosten lisäksi ruokalistalta löytyy myös kasvisvaihtoehtoja ja herkullisia jälkiruokia. Juttutuvan crèmé brûlée on jo itsessään ranvintolaan tulemisen arvoinen elämys! Tämä on ravintola, jossa voit illallistaa rauhassa pitkän kaavan mukaan ja unohtaa arjen kiireet. Juttuvan asiakaslupaukseen kuuluvat reilut annokset ja yksilöllinen, ystävällinen palvelu, joka tekee Juttiksessa olemisesta ja ruokailusta helppoa ja rentoa. Juttutupa sopii hyvin myös lounaspaikaksi. Lounasbuffet on avoinna joka arkipäivä, mutta myös à la carte-annokset ovat saatavilla lounasaikaan. Saatavilla on myös keittolounas, jos kaipaat kevyempää vaihtoehtoa tai lämmikettä viileään päivään. Juttutupa onkin oikein kotoisa paikka esimerkiksi sadepäivänä tai talven pakkasilla, unohtamatta kuitenkaan aurinkoista kesäterassia.

Elävää musiikkia ja eloisaa tunnelmaa

Kulttuurin ystävälle Juttutupa on ehdottomasti ykkösvalinta. Juttutuvan baarin puolella järjestetään säännöllisesti live-musiikin iltoja, joihin on vapaa pääsy. Esiintyjien joukosta löytyy eri tyylilajeja bluesista jazziin, rock n’ rollista countryyn ja soulista tangoon! Lisäksi aivan Juttutuvan vieressä, lyhyen kävelymatkan päässä on Helsingin Kaupunginteatteri. Niin teatterin henkilökunta kuin kävijätkin ovat ottaneet Juttutuvan kantapaikakseen jo kauan sitten. Eikä mikään ihme. Huokuuhan paikka nimittäin boheemiutta, helsinkiläisyyttä, historiaa ja taidetta!

Todellinen Helsinkiläisklassikko

Juttutupa on kotoisa ja rauhallinen paikka viettää iltaa hyvän ruoan ja erinomaisen palvelun parissa hyvien ystävien, perheen, tai vaikka työporukan kanssa. Historiallinen rakennus ja ravintola kätkevät sisäänsä lukemattomia tarinoita. Tästä ei klassikko paremmaksi muutu! Herkuttele suussasulavilla annoksilla, nauti lämpimästä tunnelmasta ja kauniista ympäristöstä, ja tietenkin jutustelusta. Piipahda lounaalle tai istu iltaa nautiskellen kaikessa rauhassa, sillä Juttutuvassa ei ole kiire mihinkään!