Jyväskylä nähtävyydet

Tervetuloa luomaan ikimuistoisia muistoja Jyväskylässä! Elämyslahjat haluaa tarjota asiakkailleen ympäri Suomen unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Tutustu Jyväskylä nähtävyydet -kategoriaamme ja valitse elämyslahja, joka inspiroi ja ilahduttaa juuri sinua tai lahjan saajaa. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 72
Elämyksiä nähty 60 / 72

Tutustu Jyväskylän nähtävyyksiin

Tervetuloa tutustumaan Jyväskylän nähtävyyksiin! Olemme innoissamme tarjotessamme unohtumattomia elämyslahjoja Jyväskylässä, kauniissa keskisuomalaisessa kaupungissa, joka tunnetaan kulttuuristaan, luonnostaan ja aktiivisesta ilmapiiristään.

Jyväskylä nähtävyydet -kategoriassamme haluamme esitellä kaupungin parhaita puolia ja tarjota monipuolisia elämyksiä niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin. Jyväskylä on tunnettu suomalaisen arkkitehtuurin pääkaupunkina, mutta myös upeista luontokohteistaan, kulttuuririennoistaan ja aktiivisesta elämäntyylistään.

Tutustu ainakin näihin Jyväskylän elämyksiin: 

  • köysilaskeutuminen mäkihyppytornista
  • arktinen kellunta koskessa
  • moottoroitu tandemvarjoliito
  • maistelumenu ravintola Harmoonissa. 

Jyväskylä on kulttuurimatkailijan unelma

Jos arvostat kulttuuria ja taidetta, lähde opastetulle kierrokselle kaupungin historiallisiin kohteisiin, kuten Alvar Aallon suunnittelemiin rakennuksiin, Toivolan Vanhalle Pihalle tai vaikkapa Jyväskylän taidemuseoon. Lisäksi voit osallistua taidekursseille ja työpajoihin, joissa voit itse päästää luovuutesi valloilleen.

Aktiivista elämäntyyliä vesistöjen äärellä Jyväskylässä

Aktiivisille seikkailijoille löytyy elämyksiä Jyväskylän luonnossa, kuten patikointiretkiä upeissa kansallispuistoissa tai vesiurheilua Päijänteen kauniilla vesillä. Melonta, koskenlasku, suppailu ja kalastus ovat myös suosittuja aktiviteetteja, jotka antavat mahdollisuuden kokea Jyväskylän luonnon kauneuden lähietäisyydeltä.

Makumatka Jyväskylän keittiöihin

Herkullisen ruoan ystäville tarjoamme makuelämyksiä Jyväskylän ravintoloissa ja kahviloissa, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja ja maailman makuja. Tutustu esimerkiksi ravintola Harmooniin

Jyväskylä tarjoaa jokaiselle jotakin

Jyväskylä nähtävyydet -kategoriamme kattaa monipuolisesti elämyksiä kaikenikäisille ja erilaisiin mieltymyksiin. Olipa kyseessä sitten lahja syntymäpäiväksi, hääpäiväksi, ystävänpäiväksi tai vaikkapa kiitoslahja, me autamme sinua löytämään juuri sen oikean elämyksen.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.