K's Beauty

K's Beauty tarjoaa kauneudenhoitopalveluita Turun Tallimäenpuiston vieressä. K's Beautyn suosittuja elämyksiä ovat mm. hemmottelu kasvohoidon ja jalkahieronnan muodossa sekä rentouttava kasvohoito päähieronnalla. K's Beautyn elämykset sopivat ehdottomasti kaikille hemmottelua kaipaaville.
Selaa kategorioita

K's Beautyn suosittuihin kuuluva elämys hemmottelua kasvohoidon ja jalkahieronnan muodossa on loistava valinta kaikille läheisille, joiden kasvot ja jalat kaipaavat huolenpitoa ja hemmottelua ammattilaisen käsissä. K's Beautyn kauneuselämys tuo hemmottelua arkeen, hehkua iholle sekä keveitä askelia kiireen rasittamille jaloille. Kasvohoito tehostaa ihon verenkiertoa, antaa tervettä hehkua iholle ja saa lahjan saajan nauttimaan ajastaan viihtyisässä kauneushoitolassa. 75 minuuttia kestävä elämys sisältää hemmottelevan kasvohoidon yhdistettynä rentouttavaan jalkahierontaan. Kasvohoito sisältää alku puhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, rentouttavaa kasvohierontaa, naamion ja loppuvoiteet. Kasvonaamion vaikuttaessa suoritetaan myös rentouttava jalkahieronta.

K's Beautyn toinen suosittu elämys on rentouttava kasvohoito päähieronnalla. Kaikkien on tärkeää muistaa välillä irrottautua arjesta ja pysähtyä hetkeksi rentoutumaan. Iho saa uutta hehkua ja hieronta rentouttaa mukavasti. K's Beautyn elämys sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hedelmähapon, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion, loppuvoiteet ja päähieronnan. Elämys soveltuu kaikille, jotka kaipaavat hemmottelua.