Lahjakortit

Haluatko antaa elämyksen lahjaksi rakkaalle, ystävälle tai työtoverille, mutta et ole varma mistä hän pitäisi? Ratkaisu ongelmaan on Elämyslahjojen lahjakortti. Lahjakortin saaja voi valita yli 1300 vaihtoehdon joukosta juuri sen itselleen mieluisimman elämyksen.

Lahjan saaja saa viettää unohtumatonta aikaa elämyksen parissa. Muistoja ja uusia kokemuksia ei voi saada liikaa. Elämyslahja ei jää nurkkaan lojumaan, eikä vie paljon tilaa. Elämyslahjakortti on helppo käyttää kun itselle sopii. Lahjan saajalle kokemuksia, joita voi muistella vielä vuosien päästä.

Selaa kategorioita
Näytetään: 1121
Elämyksiä nähty 60 / 1121

Lahjakortti toimii tilanteessa kuin tilanteessa

Lahjakortti on paras lahjaidea! Annat lahjaksi juuri sitä mitä lahjan saaja itse toivoo, vapaat kädet lahjan valinnassa. Lahjakortti on lahjoista nopein, kätevin, helpoin ja vaivattomin, useimmiten myös varma valinta. Elämyslahjojen lahjakortti kilahtaa sähköpostiisi oston jälkeen muutamassa minuutissa, on voimassa kolme vuotta ja mikä parasta, elämyksestä jää mieleenpainuvia muistoja.

Miksi lahjakortti on hyvä lahja?

Ehkä saatat ajatella, että lahjakortti on persoonaton lahja. Älä huoli, sillä suurin osa ihmisistä toivoo lahjaksi lahjakorttia. Yleensä sellaiset lahjat, joita saaja ei ole toivonut eivät sytytä tai jää mieleen. Sen sijaan, jos annat lahjaksi lahjakortin saa lahjan saaja valita juuri sellaisen lahjan kuin itse tahtoo.

Miten valita sopiva lahjakortti?

Seuraava kysymys mielessäsi onkin sitten varmaan: minkä lahjakortin ostaisin lahjaksi? Vastaus on helppo, jos et tiedä mistä elämyksestä lahjan saaja pitäisi, anna lahjaksi avoin lahjakortti. Avoimella lahjakortilla lahjan saaja saa itse valita mieluisan elämyksen yli 1400 elämyksen joukosta. Helppoa, eikö totta!

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.