Huonepakopelit - Haasta lahjan saaja!

Huonepakopeleissä laitetaan tiimihenki koetukselle ja aivonystyrät toimintaan. Onnistuuko lahjan saaja ratkaisemaan mysteerin ja selvittämään tien ulos huoneesta? Huonepakopeleissä ratkaistaan vastaan tulevia pulmia ja yritetään paeta huoneesta tietyn aikarajan kuluessa – jos tiimi ei kykene tähän, he häviävät pelin.

Huonepakopeli on sopiva lahja silloin kun kaivataan jännittävää ja pulssia nostattavaa tekemistä yhdessä. Valitse lahjaksi joku uusista huonepakopeleistämme tai vanhoista suosikeistamme. Näissä huoneissa saa taatusti käyttää luovuutta ja kokea onnistumisen tunteita!

Selaa kategorioita
Näytetään: 117
Elämyksiä nähty 60 / 117

Huonepakopelit ovat entistä suosituimpia

Kello tikittää, on aika yhdistää voimat ja laittaa selviytymistaidot testiin! Huonepakopelissä on yksi tavoite, päästä ulos lukitusta huoneesta sinne piilotettujen vihjeiden avulla (yleensä odottamattomissa paikoissa), yhdistelemällä palapelin paloja, selvittämällä arvoituksia ja murtamalla koodeja. Pelissä laitetaan älykkyys ja yhteistyötaidot testiin oikein toden teolla!

Huonepakopelien joukosta löytyy jokaiselle jotakin

Useiden eri teemojen ja vaikeustasojen ansiosta huonepakopelien joukosta löytyy jokaiselle jotakin iästä ja ryhmän koosta riippumatta aina kauhuhuoneista vankilapakoihin. Valikoimastamme löydät hauskoja ja innostavia huonepakopelikokemuksia ympäri Suomen. Oletteko valmiita ratkaisemaan mysteerin löytääksenne tien ulos huoneesta? Ehdittekö pakenemaan ennen kuin ovet lukkiutuvat lopullisesti?

Huonepakopelit tarjoavat hauskaa tekemistä niin pienelle kuin isollekin ryhmälle

Huonepakopelejä voi pelata niin kaksin kuin myös isomman ryhmän kanssa. Peleistä voi lähteä nauttimaan esimerkiksi ystävien, perheen tai työtovereiden kanssa. Huonepakopelit ovatkin loistava valinta esimerkiksi työporukan virkistyspäiviin tai polttareiden ohjelmaksi.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.