Espoo nähtävyydet

Tervetuloa löytämään unohtumattomia elämyslahjoja Espoon nähtävyyksien joukosta! Tutustu modernin kaupungin ja luonnon harmoniseen yhdistelmään, joka tarjoaa  monipuolista viihdettä, kulttuuria ja aktiivista elämäntapaa. Valitse lahjaksi unohtumaton päivä tai hetki Espoon upeissa nähtävyyksissä ja kohteissa, ja anna lahjan saajalle mahdollisuus kokea tämän vehreän helmen monipuoliset tarjonnat.

Selaa kategorioita
Näytetään: 138
Elämyksiä nähty 60 / 138

Espoon nähtävyydet – Unohtumattomia elämyksiä pääkaupunkiseudun vehreässä helmessä

Tervetuloa tutustumaan Espoon nähtävyyksiin - moderni kaupunki yhdistyy luonnonläheisyyteen tarjoten monipuolisia elämyksiä niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin. Espoo, Suomen toiseksi suurin kaupunki, tarjoaa upeita elämyslahjoja, jotka saavat kenet tahansa ihastumaan sen kauneuteen, kulttuuriin ja aktiiviseen elämäntapaan.

Koe ainakin nämä nähtävyydet Espoossa ja lähialueella

Nuuksion kansallispuisto: Nauti luonnonrauhasta ja ainutlaatuisesta maisemasta Nuuksion kansallispuistossa. Laajat metsät, järvet ja kalliot tarjoavat loistavat puitteet patikointiin, retkeilyyn ja luontoharrastuksiin. Oiva elämys luontoihmiselle tai seikkailunhaluiselle ystävälle. Tutustu myös Elämyslahjojen tarjoamiin luontoelämyksiin.

EMMA – Espoon modernin taiteen museo: Taiteen ystävät ihastuvat Espoon modernin taiteen museoon, joka esittelee kotimaisen ja kansainvälisen modernin taiteen helmiä. Vaihtuvat näyttelyt ja monipuolinen taidekokoelma takaavat mielenkiintoisen elämyksen kulttuurista nauttivalle lahjansaajalle.

Seurasaaren ulkomuseo: Sukella menneen ajan tunnelmaan Seurasaaren ulkomuseossa. Avoinna ympäri vuoden, tämä museoalue tarjoaa mahdollisuuden tutustua perinteiseen suomalaiseen elämäntapaan ja rakennuskulttuuriin. Ihanteellista tekemistä historiasta kiinnostuneille henkilöille.

Iso Omena: Aktiivisille shoppailijoille Iso Omena on täydellinen kohde. Tämä moderni kauppakeskus tarjoaa laajan valikoiman muotia, ravintoloita ja viihdettä. Täydellinen aktiviteetti muotitietoisille ystäville tai herkuttelun ystäville. Myös Elämyslahjojen myyntipisteen löydät Isosta Omenasta!

Haukilahden uimaranta: Kesäaikaan Haukilahden uimaranta houkuttelee viettämään päivää auringon, hiekan ja virkistävän veden äärellä. Vesiaktiviteetit, kuten melonta ja suppailu, tarjoavat mahdollisuuden kokea aktiivinen päivä ulkoilmassa. Haukilahden ranta tarjoaa hauskaa tekemistä vesipedoille ja rantaelämästä nauttiville.

WeeGee-talo: Tervetuloa kulttuurin ja taiteen kohtauspaikkaan, WeeGee-taloon. Täällä voit tutustua useisiin museoihin samalla kertaa. Erinomainen nähtävyys kulttuurista kiinnostuneelle ja historian ystäville.

Espoo tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle

Espoon nähtävyydet tarjoavat unohtumattomia elämyksiä niin luonnonystäville, kulttuurin harrastajille kuin seikkailunhaluisillekin. Lahjaksi antamasi Espoo-elämys tulee varmasti jäämään mieleen pitkäksi aikaa, ja se inspiroi lahjansaajaa tutustumaan kaupungin monipuoliseen tarjontaan ja upeaan luontoon.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.