Helsinki aktiviteetit

Mitä kivaa tehdä Helsingissä? Aktiviteetti Helsingissä voi olla melkein mitä vain: hot jooga, ammunta käsiaseilla, ruokailu pimeässä, pelielämys, hieronta tai panimovierailu. Tekemistä Helsingistä löytyy jokaiseen vuodenaikaan, niin kesällä kuin talvellakin. Vaihtoehtoja on yli 400, joten tutustu Helsingin monipuolisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin!
Selaa kategorioita
Näytetään: 509
Elämyksiä nähty 60 / 509

Helsinki aktiviteetit

Etsitkö aktiviteettia Helsingistä? Helsingistä löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja ja elämyksiä jokaiseen makuun. Helsingin aktiviteeteista voi nauttia niin yksin kuin myös yhdessä kumppanin, ystävän, perheen, kaveriporukan tai työtiimin kanssa.

Suosituimmat aktiviteetit Helsingissä

Suosituimpia aktiviteetteja Helsingissä ovat Arrive & Drive karting-ajo, Shitty Dinner, ammunta käsiaseilla, rentoutuskellunta, hohtogolf, virtuaaliseikkailu ja panimovierailu. Muista myös uutuuselämykset kirveenheitto ja Magic Dinner!

Turistiaktiviteetit Helsingissä

Jos hakusessa on kunnon turistipäivä Helsingissä, suunnatkaa ensin ohjatulle kävelykierrokselle ja tämän jälkeen katsomaan Flying Cinema -virtuaalielokuva. Teemakävelykierroksella kuulette raakoja rikostarinoita tai tutustutte espanjantaudin aikaiseen Helsinkiin. Flying Cinema -virtuaalielokuvaelämys näyttää teille tärkeimmät nähtävyydet ja maamerkit virtuaalisesti maalta, mereltä ja ilmasta.

Ruokaan liittyvät aktiviteetit Helsingissä

Helsinki on tunnettu hyvästä ruuasta ja hauskoista illalliselämyksistä! Kaikkia Elämyslahjojen tarjoamia illalliselämyksistä järjestetään Helsingissä: Shitty Dinner, illallinen pimeässä ja Magic Dinner. Tavallisen ravintolaillallisen etsijälle, löytyy myös lukuisia vaihtoehtoja. Katso myös ravintolalahjakortit Helsinki.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.