25 elämystä isälle

1 2 3 4 5 (1)
Eri paikoissa
1 henkilöä

59,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Paras isänpäivälahja on elämys!

Isänpäiväkategoriasta löytyy sekä vauhdikkaita että rentouttavia, niin yhdelle kuin kahdelle (tai jopa koko perheelle) tarkoitettuja elämyksiä. Jos et ole varma, mikä olisi paras lahja isälle, valitse ElämysLahjojen isänpäivän lahjapaketti. Tällöin voitte päättää mennä nauttimaan elämyksessä yhdessä tai isäsi voi valita jotain persoonalisesti hänelle. 

Kenelle elämyslahja soveltuu?
Kun haluat antaa isällesi unohtumattoman lahjan, tämä elämyspaketti on loistolöytö. Pakettiin sisältyy 25 elämystä, joiden joukosta löytyy kaikkea ruokailun ja seikkailupuistojen väliltä. Lahjan saaja voi valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista.

 Tiesitkö?

Isänpäivä on juhlapäivä, jota vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Päivää vietetään Suomessa marraskuun toisena sunnuntaina, muualla maailmassa ajankohta vaihtelee. Isänpäivä on vakiintunut liputuspäivä.

Elämyspaketin sisältö

Näytetään: 25
Suodatin

Sijainti

Eri paikoissa

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tämä lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen. Tämän ajan puitteissa lahjansaajalla on mahdollisuus valita mielenkiintoinen lahja eri vaihtoehtojen joukosta. Lahjapaketin sisältö voi muuttua ElämysLahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.