Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Äänimaljarentoutus

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Äänimaljarentoutus

Oulu
1 henkilöä

59 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
59 €

Äänimaljarentoutus

Syvärentouttava äänimaljahieronta vapauttaa stressitiloja, lihasjännityksiä ja lievittää kiputiloja. Äänimaljarentoutuksessa käytettävien äänimaljojen värähtely lisää kehon hyvää oloa tuottavien välittäjäaineiden erittymistä ja antaa lihaksille ja hermostolle mahdollisuuden rentoutumiseen. Rentoutus vaikuttaa myönteisesti keskushermostoon ja verenkiertoon. Syvärentoutuneena pulssi, hengitys ja verenpaine tasapainottuvat ja elimistön stressitaso laskee.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Äänimaljarentoutuksen aikana makaat mukavasti hoitoalustalla viltin alla vaatetettuna. Tunnet äänimaljojen rentouttavan värähtelyn viltin ja vaatekerroksen läpi ja annat mahdollisuuden syvän rentoutuksen tilaan. Äänimaljarentoutuksessa päästään unen ja valveen rajamaille äänimaljojen muodostamien rentouttavien värähtelyiden ja äänten viemänä. Äänimaljarentoutus kestää kokonaisuudessaan 60 minuuttia.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Äänimaljarentoutus sopii lähes kaikille.Suosittelemme kuitenkin välttämään rentoutusta jos lääkäri on suositellut hieronnan välttämistä, kärsit tuntopuutoksista, verenkierron häiriöistä, sydänsairaudesta tai psyykkisistä häiriöistä. Mainitse hoitoon tullessasi myös jos olet raskaana.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Oulu

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.