Alpakkapatikka Kitukoskella

1 2 3 4 5 (0)
Kitukoski
1 henkilöä

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kävelyretki karvaisessa seurassa

Tervetuloa alpakkapatikalle! Matka kuljetaan helppokulkuisella hiekkatiellä, joka etenee kauniin ja vuodenaikojen mukaan vaihtelevan Pohjajoen vierellä. Kitukosken reitistä erityisen hyvän tekee se, että koko reitti kulkee hyväpohjaista hiekkareittiä pitkin – näin ollen osallistujan ei tarvitse keskittyä jalkojesi jaksamiseen, vaan kaikki voivat nauttia eläin- ja ihmisystävien seurasta täysin siemauksin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä paketti sisältää lähes kolmen kilometrin pituisen patikointiretken lystikkäiden alpakoiden seurassa. Lisäksi retken aikana nautitaan (allergiat ja erityisruokavaliot huomioon ottaen valmistettu) monipuolinen laavulounas sekä nokipannukahvit – mitäs muuta sitä mahtavalta patikkaretkeltä kaipaisikaan? 

Elämyksen kesto on noin kolme tuntia osallistujien kunnosta riippuen.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kävelyreitti sopii erityisesti kaikille eläinten ja patikoinnin ystäville, mutta muutkin ovat ehdottomasti tervetulleita tutustumaan uudenlaisiin elämyksiin.

Helppokulkuisuutensa vuoksi reitti sopii hyvin myös hieman huonojalkaisemmille patikoitsijoille sekä lastenvaunujen, pyörätuolin, tai rollaattorin kanssa kuljettavaksi. Matkan pituutta on mahdollista tarvittaessa lyhentää vielä kävelyn aikana, sillä reitti on edestakainen.


Sijainti

Kitukoski

Vaatteet

Luonnossa liikkumiseen sopivat vaatteet sekä kävelyyn soveltuvat kengät.

Kesto

Noin 3 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Elämyksen kesto on noin kolme tuntia osallistujien kunnosta riippuen.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.