Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Arctic Hunger Games Levillä

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Arctic Hunger Games Levillä

Levi
1 henkilöä

65 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
65 €

Arktinen nälkäpeli Lapissa

Talvisen Lapin arktinen pimeys virittää jokaisen kokeneen metsästäjän aistit äärimmilleen. Hylätyt rakennukset, tarkka-ampujatornit, rakenneseinämät, lumibunkkerit ja -vallihaudat sekä laser-, valo- ja savuefektit tarjoavat huikean pelikokemuksen, joka saa osallistujat janoamaan aina vain lisää!

Jousiammuntapelit (Archery Tag®) ovat Yhdysvalloissa lisensöity laji, jotka ovat nopeasti levinneet tunnetuksi ympäri maailman. Ulkolaserpelit puolestaan tarjoavat kehittynyttä ulottuvuutta strategisiin pelihetkiin – jouset ja laserit ovat fantastisia lajeja yksinäänkin, mutta kun nämä kaksi yhdistetään, saadaan aikaiseksi eeppisiä pelihetkiä isolla porukalla.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Battle Royalen ja The Hunger Games -elokuvien ystävät pääsevät vihdoin vapauttamaan sisäiset sankarinsa ja todistamaan selviytymiskykynsä äärimmäisissä olosuhteissa. Elämykseen kuuluu jopa kolmen tunnin kestoinen jousiammunta- ja ulkolaserpeli, josta ei vauhtia puutu.

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahja sopii kaikille seikkailumielisille taistelijoille, jotka eivät kavahda vauhdikkaita yhteenottoja tai jännittäviä kilpailutilanteita. Toimii myös loistavaksi vaihteluksi perinteiselle lasersodalle.

 

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Levi

Vaatteet

Mukaan tarvitsee vain pelivaatetuksen: esim. tekninen kerros + verkkarit, kevyt pipo ja kevyet hanskat. Kengät, joilla mukava liikkua esim. lenkkarit. Lumi ei ole sohjoista tai märkää ja alusta tampattu tasaiseksi.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Marraskuu 2017 - Maaliskuu 2018

Lisätiedot

Lahjakortti Winter Laser World - Leville voimassa Marraskuu 2017-Maaliskuu 2018 välisenä aikana.

Pelit K12. Jousipeleihin vaaditaan edistyneempää reaktiokykyä sekä voimaa jousten jännittämiseen.



Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.