Ayurvedaan pohjautuva selän,käsivarsien ja päänhieronta

1 2 3 4 5 (0)
Turku
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Ayurvedinen selän, pään ja kasvojen hieronta

Ayurvedisessä hieronnassa selän hoidolla on tärkeä merkitys. Hartiaseudun jännitykset voivat haitata hengitystä, niskan jännitystila aiheuttaa erilaisia kiputiloja yläkehoon sekä pään ja kasvojen alueelle. Hoidossa selän, niskan ja hartioiden hieronta rentouttaa lihaksia, notkistaa selkärankaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Käsivarsien hieronta rentouttaa ja vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Pään hieronta ja kasvojen marmapisteet avaavat pään alueen kireyksiä, helpottavat stressioireita ja rauhoittavat mieltä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Hoito sisältää selän, hartioiden, niskan ja käsivarsien hieronnan hoitoöljyllä, pään hieronta ilman öljyä. Hoitoaika 60 min.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kaikille, jotka ovat hyvän hieronnan ja rentouksen tarpeessa.


Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Hoidossa selän, niskan ja hartioiden hieronta rentouttaa lihaksia, notkistaa selkärankaa, vähentää nivelten jäykkyyttä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Pään ja kasvojen hieronta avaa pään alueen kireyksiä,helpottaa stressioireita ja rauhoittaa mieltä. Käsivarsien hieronta rentouttaa ja vaikuttaa hermoston ohella myös verenkiertoon, energiaratoihin sekä energiakeskuksiin. Hoitoaika 60 min.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.