Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Hothot-Superhot

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Hothot-Superhot

Helsinki
1 henkilöä

35 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Vapauta sisäinen lohikäärmeesi

No nyt polttaa! ChiliWings-maistelussa tarkoituksena on syödä 16 supertulista kanansiipeä ja nauttia ruokaelämyksestä vahingoniloisten kaverusten säestämänä. Kun suun polte alkaa tuntumaan liian kuumottavalta ja ainoa helpotus olisi työntää pää lumikasaan, kylkeen isketään avuksi vielä maittava chiliolut – lievennystä siitä ei kannata kuitenkaan liikaa hakea.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän lahjaan sisältyy 16 superhot-chiliwingsiä sekä uudenlaista makuelämystä edustava chiliolut. Koko annoksen syöneet saavat suorituksestaan myös diplomin ja kilpailevat halutessaan aikaa vastaan rinnanröyhistelyoikeuksien perässä:

  • Alle 12 minuuttia oikeuttaa SuperCool-nimitykseen
  • Alle 15 minuuttia oikeuttaa AikaMelkoCool-nimitykseen

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä hot dining -elämys kannattaa lahjoittaa kenelle tahansa tulisen ruoan ystävälle sekä suurisuisille kehuskelijoille, joiden on viimein aika näyttää luonteensa lujuus. Ei heikkovatsaisille.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

Tilaisuuden keston ajan

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Ei edellytä asiakkaalta etukäteisvalmisteluita. Mitä tulee asiakkaan ruuansulatukseen ja vatsan toimintaan session jälkeen, ravintola poistaa vastuun itseltään.

Elämys tulee hyödyntää 15.6.2019 mennessä. Ravintola menee tällöin remonttiin. Tämän jälkeen lahjakortin voi hyödyntää muuhun elämykseen monikäyttö -vaihtoehdolla voimassaoloajan puitteissa.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.