Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Crosskart-ajopäivä

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Crosskart-ajopäivä

Akaa
1 henkilöä

95 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
95 €

Crosskart koeajopäivä

Crosskart on kevyt putkirunkoinen auto, joka kiihtyy nollasta sataan 3,5 sekunnissa. Laji on suosittu kaikissa Pohjoismaissa ja tällä hetkellä crosskart on nopein radoilla ajettava kulkupeli. 

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämys alkaa kalustoon tutustumisesta ja turvaohjeista. Ohjeistuksen jälkeen puetaan ajovarusteet päälle ja lähdetään radalle. 
Aikaa ajoon 6 minuuttia ja se alkaa kun varikon portit aukeavat ja loppuu ruutulipun heilahdukseen.  
Ajot tehdään yksilösuorituksina. 

Tässä elämyksessä asiakas saa kokeilla nopeinta rallicross-radoille tarjolla olevaa kalustoa. Crosskart -autolla pääsee todella hyvin konkreettiseen tuntumaan kilpaa ajamisesta ja omista taidoistaan.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Akaa

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä.

Kesto

Ajoaikaa 6 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Järjestäjä päättää milloin ajotilaisuus keskeytetään turvallisuuteen viitaten, esimerkiksi rankkasade ja on velvollinen järjestämään uuden ajotilaisuuden, jos ajotilaisuus peruuntuu kelin tai teknisten ongelmien takia. Rata voi tässä tapauksessa myös vaihtua, mutta ei tuota lisäkorvauksia asiakkaalle.

Lisätiedot

Hintaan sisältyy bensat, ratavuokra, renkaat. Osallistujilta vaaditaan ajokorttia sekä vähintään 18 vuoden ikää. Aikaisempaa kilpakuljettajan kokemusta ei tarvita. Maksimi pituus noin 196 cm, paino noin 120 kg. Promilleraja on ehdoton nolla. Korvausvatuulomakkeet allekirjoitetaan ennen ajoa. Ennakkoilmottautuminen vaaditaan palveluntarjoajan nettisivuilta.Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

crosscart saukkola

Hyvä paikka ja ajan sai helposti.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.