The Flying Dutchman -huonepakopeli

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
2-4 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kuka nousee laivan kapteeniksi?

Labyrinth Games Room Escape tarjoaa Helsingissä laadukkaita pakohuonepelejä, jotka vievät lahjan saajat täysillä mukaan tosielämän pelien maailmaan. Näissä seikkailuissa osallistujat päätyvät tunniksi rinnakkaistodellisuuteen, jonka arvoitukset sulautuvat peliympäristön jatkeeksi ja siten tarinan tueksi, minkä tuloksena pelaajille syntyy ikimuistoinen ja jännittävä pakoelämys yhteisten pelihetkien merkeissä.

The Flying Dutchman tarina:

“Teidät, kurjat merirosvot, on kirottu Mustalla Merkillä ja ainoa keino pelastaa likaiset sielunne hirmuiselta Krakenilta on kesyttää tuo peto – ja yhdestä teistä on tultava laivan kapteeni! Legenda kertoo, että Hänen, joka lävistää kapteenin sydämen, on otettava paikkansa uutena kapteenina. Lentävä hollantilainen tarvitsee elävän sydämen: sydän on arkussa, joka sijaitsee syvällä laivan uumenissa. Teidän on kiirehdittävä, sillä Kraken on jo hereillä!”

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää 60 minuuttia kestävän huonepakopelin 2–4:lle henkilölle. Huonepakopeli on oikean elämän interaktiivinen ryhmäpeli, jossa osallistujien on ratkottava palapelejä, löydettävä vihjeitä, oltava vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ja selvitettävä tiensä ulos lukituista huoneista. Pelin aikana fyysinen voima ei ole sallittua, vaan käytössä ovat ainoastaan älyllinen ja looginen ajattelu sekä huoneeseen lukittujen henkilöiden yhteistyötaidot.

Kenelle elämyslahja sopii?

The Flying Dutchman on seikkailumielinen peli höystettynä oivaltavilla salaisuuksilla, jonka ainutlaatuinen huoneympäristö vie osallistujansa suoraan merirosvolaivan kannen alle. Kyseinen pelihuone on mainio valinta perheille tai kaveriryhmille, jotka kaipaavat yhteistä seikkailua arkensa keskelle. Pelihuonetta suositellaan yli 6-vuotiaille.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahjakortti on käytettävissä yhteen peliin 2–4 hengen ryhmälle ma–to klo 10:00–22:00 ja pe–su klo 10:00–17:00 välisinä ajankohtina.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.