Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

DMK Skin Revision™ -kirkastava kasvohoito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

DMK Skin Revision™ -kirkastava kasvohoito

Helsinki
1 henkilöä

95 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
95 €

Uutta elinvoimaa kasvojen iholle

Danné Kingin perustama konsepti perustuu voimakkaaseen ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen. Luonnon farmakologiaan perustuva ihon hoitomenetelmä on alunperin kehitetty ihotautilääkäreille. Jokainen hoito perustuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja ihon kemiaan. DMK Skin Revision™-hoidoilla saat todellisia tuloksia unohtamatta hemmottelua. Terveysklinikka Pisarassa yhdistetään DMK Skin Revision™-protokolla Method Pisara®-konseptiin, jotta saamme elvytettyä koko ihon ja kehon fysiologian ja näin saavutettua pitkäaikaisia ja ylläpidettäviä tuloksia.

Ihoa elvyttävä, kosteuttava ja kirkastava kasvohoito sopii nopeaksi kirkastushoidoksi silloin, kun ei tarvetta tehokkaammalle hoidolle.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahjaan sisältyy ihoa elvyttävä, kosteuttava ja kirkastava kasvohoito, joka tehdään laadukkailla Danné tuotteilla, sekä yksilölliset jatkohoitosuositukset.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

DMK Skin Revision™ ihoa korjaava ja uudistava menetelmä sopii kaikille riippumatta ihon etnisestä taustasta, iästä tai kunnosta. Ihonhoito-ohjelmalla saadaan sekä ihonalaiskudoksia ja ihoa parantavia sekä esteettisiä nuorentavia vaikutuksia


Tiesitkö?
Method Pisara® on Terveysklinikka Pisaran rekisteröity palvelukonsepti, jonka päämääränä on ihmisen kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi. Kaikki Terveysklinikka Pisaran hoidot suoritetaan palvelukonseptin mukaisesti asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

45 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Hoito sopii kaikille ihotyypeille.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.