Elämäntarina muistelmateokseksi

1 2 3 4 5 (0)
Pääkaupunkiseutu
1 henkilöä

275 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Ikuista läheisesi kertomus

Moni haaveilee oman elämäntarinansa ikuistamisesta, mutta kirjoitustyö on rankka ja monimutkainen prosessi. Tämä lahja onkin omiaan vaikeuksien helpottamiseen: muistelmateoksiin erikoistuneen kirjoituspalvelun avulla tarina taipuu musteeksi paperille vaivattomasti. Läheisesi tulee vain kertoa oma tarinansa, josta kirjoittaja teettää kauniin muistelman.

Tätä teosta on on mukava lukea ja jakaa myöhemmin luettavaksi sukulaisille ja ystäville – erityisesti kasvaville jälkipolville, jotka eivät ole kyseisiä tarinoita aiemmin kuulleet.

Mitä elämyslahja sisältää?

Muistelma on perinteistä elämänkertaa lyhempi ja kevyempi vaihtoehto. Muistelma on pituudeltaan noin 10–20 sivua, joille lahjan saaja voi nostaa esiin elämänsä merkityksellisimpiä muistoja, tärkeimpiä hetkiä ja hauskoja tapahtumia, jotka ovat jääneet mieleen – hyvässä tai pahassa. Elämyslahja sisältää kokonaisuudessaan seuraavat edut:

  • 2–3 tunnin mittainen elämäntarinahaastattelu (haastattelun ajankohta ja paikka sovitaan lahjansaajan toiveiden mukaan)
  • Muistelmateoksen luonnosversio, johon lahjansaaja voi esittää omia toiveitaan
  • Lopullinen muistelmateos (sähköinen versio ja yksi painettu A5-kirjanen)

Kenelle elämyslahja sopii?

Muistelman voi antaa lahjaksi kenelle tahansa tärkeälle ihmiselle, jonka tarina ansaitsee tulla kuulluksi ja muistetuksi. Mahtava lahjaidea erityisesti isovanhemmille ja vanhemmille, joiden elämäntarinan olet aina halunnut kuulla.


Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

2-3 tunnin mittainen elämäntarinahaastattelu

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.