Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Fear Factory kuudelle (K-18)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Fear Factory kuudelle (K-18)

Helsinki
6 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
150 €

60 minuuttia kauhuelokuvan päätähtenä

Fear Factory tarjoaa porukallesi pääosapaikat adrenaalinintäyteisessä ja tiivistunnelmaisessa tosielämän kauhujen huonepakopelissä. Löydätte itsenne lukitusta huoneesta keskeltä kauhuelokuvaa, josta joudutte arvoitusten ja lukkojen avulla selvittämään tienne ulos. Jos siis ehditte...

Fear Factoryssä olette lukittuna huoneeseen pelkojenne kanssa. Ette kuitenkaan ole yksin – HE ovat täällä. Pystyttekö ratkaisemaan huoneen tehtävät tunnissa ja pääsemään pakoon? Kyseessä ei ole normaali, vaan Suomessa uudenlainen pakohuonepeli ja tilanteeseen eläytyminen mahdollistuu entistä kauhistuttavammalla tavalla.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän elämyslahjaan sisältyy 60 minuutin interaktiivinen pakohuonepeli kuudelle henkilölle, jossa on mukana myös näyttelijöitä. Peliohjaaja seuraa peliä kameran avulla ja auttaa pelaajia tarvittaessa. aMazed Gamesin Fear Factory on luita hyytävän jännittävä pakohuonepeli, mutta kuitenkin kaikille täysin turvallinen kokemus.

Valittavia kauhupelejä on kaksi: Inferno ja Lights off.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Pakohuonepeli soveltuu kaikille jännityksestä nauttiville, vähintään 18-vuotiaille osallistujille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta peli ei sovellu heikkohermoisille tai epilepsiaa sairastaville henkilöille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

6 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Fear Factory on interaktiivinen pakohuonepeli, jossa on mukana näyttelijöitä. Ei sovellu henkilöille, joilla on epilepsia. Pelin ikäraja on K-18.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Inka

En ole aiemmin käynyt huonepakopelissä, joten tämä oli ensimmäinen kerta - vieläpä K18 kauhuversiossa! Jo etukäteen jännitti, mitä on tulossa. Kahdesta eri huonevaihtoehdosta pelasin infernoa. Peli käynnistyi heti tiimimme astuessa ovesta sisään. Samantien pääsee eläytymään täysillä, kun jännittävä tunnelma alkaa heti. Pelin tarkoituksena on siis ryhmänä paeta 60 minuutissa kauhujen huoneesta erilaisten arvoitusten ja lukkojen avulla.

 

Pelistä ei voi kertoa paljon pilaamatta yllätyksiä ja pakoelämyksen ideaa, mutta säikähdyksiltä ja kiljahduksilta ei vältytty. Olo todella on kuin olisi oikeasti kauhuelokuvan päähenkilönä pakenemassa. Tiivis jännitys säilyy koko pelin ajan, ja se tekee tehtävien ratkaisusta haastavampaa kuin ne oikeasti ovat. Peli on juuri sopivasti sykettä nostattava, adrenaliinintäyteinen ja selkäpiitä karmiva mahtava kokemus kuitenkin täysin turvallisessa ympäristössä. Ei tarvitse olla kauhun fani nauttiakseen kokemuksesta. Uudestaan on päästävä!

 

Miksi juuri tämä elämys?


  • Täysin uudenlainen pakopelikokemus, joka ei unohdu
  • Sopivasti kutkuttavaa jännitystä ja pelkoa turvallisissa olosuhteissa
  • Sopii kaikenlaisille täysi-ikäisille ihmisille

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.