Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Flowparkkaus®: Perhelippu Turun Flowparkkiin

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Flowparkkaus®: Perhelippu Turun Flowparkkiin

Turku
4 henkilöä

85 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
85 €

Hauskaa yhdessäoloa - seikkailupäivä neljälle!

Flowpark on kaikenikäisille tarkoitettu seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee liikkumaan hauskalla tavalla 18 eritasoisella seikkailuradalla, yli 120 tehtävässä! Radat on rakennettu 0,5-20 metrin korkeudelle eläviin puihin. Tehtävät sisältävät mm. heiluvia polkuja, keinuja, verkkoja, liaaneja ja vaijeriliukuja.

 Mitä elämyslahja sisältää?
 

  • Seikkailun 2 aikuiselle ja 2 lapselle (alle 15v.) kaikilla 18 radalla. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen, joten haastetta riittää kaikentasoisille flowparkkaajille.
  • Ohjaajan pitämän alkuopastuksen ja testiradan suorittamisen ennen varsinaisille radoille lähtöä.
  • Radoilla liikkumista varten tarvittavat kiipeilyvarusteet.


Kenelle elämyslahja soveltuu?

Flowparkkaus haastaa löytämään rajansa ja ylittämään ne valvotuissa, turvallisissa olosuhteissa. Liikuntaa, yhdessäoloa ja ulkoilmaa samassa paketissa! Jos kiipeily ei kaikkia kiinnosta, voi osa joukosta seurata menoa maan kamaralta kannustaen kiipeilijöiden suoriutumista parhaansa mukaan. Lahja soveltuu myös isommalle, kunnoltaan eritasoiselle porukalle.


Tiesitkö?
Flowparkkaus eli puistovirtailu on mielen ja taitojen välinen mittelö, joka tuottaa fysiologista ja mentaalia mielihyvää aktiivisen toiminnan seurauksena.


Flowpark oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus. Vaatteiden tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen ja kenkien olla tukevat. Suosittelemme myös hanskoja.

Kesto

Kannattaa varata vähintään 2-3 tuntia, helposti vierähtää koko päiväkin!

Osallistujat

2 aikuista ja 2 lasta (alle 15v.)

Sää

Avoinna touko-lokakuu. Tarkemmat aukioloajat www.flowpark.fi/turku. Ympäri vuoden ryhmille tilauksesta.

Lisätiedot

Radoilla edetään turvavaijeriin kytkettynä asianmukaisilla kiipeilyvarusteilla. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan jokainen seikkailija opastetaan toimintaan. Radoilla ollessaan seikkailija on koko ajan valjaista kytkettynä turvavaijeriin, mikä estää putoamisen. Alaikäisiltä edellytetään huoltajan lupa seikkailuun. Ratojen pituusrajat ovat 120cm/150cm. Puistossa on erikseen kolme matalalla kulkevaa myös pienemmille lapsille soveltuvaa rataa.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.