Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Fobia Room Escape 2:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Fobia Room Escape 2:lle

Turku
2 henkilöä

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
60 €

Löydätkö tien ulos?

Maailmanlaajuiseen supersuosioon nousseet huonepakopelit ovat tulleet jäädäkseen. Pelissä selvitetään ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaitoja turvallisessa ympäristössä. Lahjan vastaanottava parivaljakko ratkoo tehtäviä, joiden avulla selvitetään keinoja päästä ulos erikoisvarustelluista teemahuoneista.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjaan sisältyy enintään tunnin mittainen huonepakopeli kahdelle. Valittavana on yksi kahdesta huoneesta:

PSYCHO – vanhan mielenterveyshoitolan tarina

Olette ryhmä toimittajia, joiden tavoitteena on tutkia vanhan mielenterveyshoitolan arvoituksellinen tarina. Kyseinen pieni hoitola oli keskittynyt mielenterveyspotilaiden tutkimiseen ja innovatiivisten hoitomenetelmien kehittämiseen. Eräänä päivänä tarkastajat ilmestyivät ennalta suunnittelemattomalle kontrollikäynnille kyseiseen hoitolaan. Heidän suureksi hämmästyksekseen ainoana löydöksenä paikan päältä oli lääkärin ruumis ja siihen liittyvät väkivallan merkit. Tapahtuman selvittelyä on osittain vaikeuttanut se, että osa tutkimusasiakirjoista on hävinnyt tapahtuman jälkeen. Tapaus on jäänyt ratkaisematta aina meidän päiviimme asti.

Astutte huoneeseen ja ovi sulkeutuu yllättäen perässänne. Nyt ryhmälläsi on ainutlaatuinen mahdollisuus selvittää tämä mysteeri. Käytössänne on kaikki materiaalit, jotka tapahtumapaikalta löytyvät ja ehkä enemmänkin. Mitä hoitolaitoksessa on tapahtunut? Kuka on murhannut lääkärin? Missä ovat potilaat ja onko tekijä vieläkin vapaalla jalalla?

Kuolemantuomio – Death Sentence

Olette ryhmä turisteja lomamatkalla Pohjois-Koreassa. Olette tutkimassa paikkoja ja kuvaamassa kiehtovia kohteita. Yllättäen paikalle ilmestyy armeijan ajoneuvo ja kuljettaa teidät kuulusteluihin. Kuulusteluissa selviää, että teitä epäillään valtion vakoilusta ja määrätään kuolemantuomioon ilman todisteita tai tutkintaa. Teidät sijoitetaan erääseen paikalliseen vankilaan ja kerrotaan, että tuomio pannaan täytäntöön tasan tunnin kuluttua.

Miten toimitte? Odotatteko tuomiotanne toimettomina vai keräättekö itsenne ja yritätte päästä pakoon? Teillä on tasan 60 minuuttia aikaa – selviytykää ulos selleistä ja paetkaa vankilasta.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Huonepakopeli sopii kaikille yli 15-vuotiaille, jotka haluavat haastaa aivonystyränsä kutkuttavien ongelmien parissa. Alle 15-vuotias voi osallistua peliin aikuisen kanssa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.