Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Fobia Room Escape 5:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Fobia Room Escape 5:lle

Turku
5 henkilöä

135 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
135 €

Olet lukittuna tunniksi huoneeseen – Löydätkö keinon päästä sieltä pois?


Ryhmäsi ratkoo tehtäviä, joiden avulla selvittätte tienne pois erikoisvarustellusta teemahuoneesta. Haasta itsesi ja ystäväsi ja selvitä millainen tiimi olette! 

Valittavana on yksi neljästä huoneesta:


PSYCHO – vanhan mielenterveyshoitolan tarina

Olette ryhmä toimittajia, jonka tavoitteena on tutkia erään vanhan mielenterveyshoitolan arvoituksellinen tarina. Kyseinen pieni hoitola oli keskittynyt mielenterveyspotilaiden tutkimiseen ja innovatiivisten hoitomenetelmien kehittämiseen.
Eräänä päivänä tarkastajat ilmestyivät ennalta suunnittelemattomalle kontrollikäynnille kyseiseen hoitolaan. Heidän suureksi hämmästyksekseen ainoana löydöksenä paikan päältä oli lääkärin ruumis ja siihen liittyvät väkivallan merkit.

Tapahtuman selvittelyä on osittain vaikeuttanut se, että osa tutkimusasiakirjoista on hävinnyt tapahtuman jälkeen. Tapaus on jäänyt ratkaisematta aina meidän päiviimme asti.

Nyt teillä on ainutlaatuinen mahdollisuus yrittää selvittää tämä mysteeri. Käytössänne on kaikki materiaalit, jotka tapahtumapaikalta löytyvät ja ehkä enemmänkin.. Mitä hoitolaitoksessa on tapahtunut? Kuka on murhannut lääkärin? Onko tekijä vieläkin vapaalla jalalla ja mihin ovat joutuneet potilaat?

Astutte huoneeseen ja ovi yllättäen sulkeutuu perässänne. Aika lähtee käyntiin..

KUOLEMANTUOMIO ”Death sentence”

Olette ryhmä turisteja lomamatkalla Pohjois-Koreassa. Tutkitte paikkoja ja kuvaatte teitä kiehtovia kohteita. Yllättäen ilmestyy armeijan ajoneuvo ja teidät kuljetetaan kuulusteluihin. Kuulusteluissa selviää, että teitä epäillään vakoilemisesta ja määrätään kuolemantuomioon ilman todisteita ja tutkintaa.

Teidät sijoitetaan erääseen paikalliseen vankilaan ja kerrotaan, että tuomio pannaan täytäntöön tasan tunnin kuluttua.
Miten toimitte? Odotatteko tuomiotanne toimimattomina vai keräättekö itsenne ja yritätte päästä tästä helvetistä pois?

Teillä on tasan 60 minuuttia aikaa. Selviytykää ulos selleistä ja paetkaa vankilasta.

PARANORMAL - Yliluonnollista jännitystä ja haastavia arvoituksia

Pelaajat ovat eksyneet syrjäisen metsän keskelle, missä he yrittävät etsiä suojaa pian alkavalta lumimyrskyltä. Sankarimme törmäävät sattumalta hylättyyn taloon ja astuvat pahaa-aavistamattomina sisään, ilman mitään tietoa siitä, minkä virheen olettekaan tehneet. Hetken kuluttua ovet menevät sisältä lukkoon ja pelaajat huomaavat, että ikkunatkin on naulattu umpeen.

Parivaljakko alkaa tutkia taloa tarkemmin ja huomaavat, ettei paikka olekaan hylätty: pöydillä palaa kynttilöitä ympäri taloa ja siellä täällä lojuu toistaan erikoisempia esineitä... aivan kuin pelaajia olisi odotettukin taloon. Selviää, että kaksikolla on 60 minuuttia aikaa päästä ulos mökistä, tai jäätte sen vangeiksi ikuisiksi ajoiksi.

CHERNOBYL - Tunti ennen onnettomuutta

Eletään huhtikuuta vuonna 1986 ja olette opastetulla kierroksella Tshernobylin ydinvoimalassa. Astuttuanne valvomoon hälytysjärjestelmä aktivoituu, ovet lukkiutuvat ja opas jää oven toiselle puolelle. On tunti aikaa siihen, kun yksi ihmiskunnan traagisimmista tapahtumista saa alkunsa.

Teillä on 60 minuuttia aikaa saada tapahtumaketjua muutettua niin, että ydinvoimalaonnettomuus estyy. Kestättekö painetta kun satojentuhansien ihmisten kohtalo on käsissänne? Ehdittekö ratkaista arvoitukset ajoissa, estää onnettomuuden ja paeta valvomosta? Kaikki riippuu nyt teistä.

 
Mitä elämyslahja sisältää?

Max. tunnin mittaisen huonepakopelin viidelle.


Kenelle elämyslahja soveltuu?

Huonepakopeli sopii kaikille yli 15-vuotiaille, jotka haluavat aivonystyröitä kutkuttavaa tekemistä.
Alle 15-vuotias voi osallistua peliin aikuisen kanssa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

5 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Fobia room escape -pakohuoneet sijaitsevat kahdessa osoitteessa, voit valita mieleisesi:
Yliopistonkatu 33, Turku - Psycho & Kuolemantuomio
Aurakatu 14 B, Turku - Paranormal & ChernobylVaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.