Haasta itsesi liikkumaan puiden väliin rakennetuilla radoilla (yhdelle)

1 2 3 4 5 (0)
Joensuu
1 henkilöä

24 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Muistatko miltä tuntui kiipeillä puissa? 

Oletko kiipeillyt lapsena puissa? Se on rentouttavaa ja siinä saa viettää aikaa raikkaassa luonnossa. Kiipeily puissa rakennetuilla radoilla on mukavaa ajan vietettä. Lähde irtautumaan perinteisestä arjesta ja nouse ylös koneen äärestä. Puuseikkailu Mehtimäellä tarjoaa raikkaan kokemuksen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Seikkailua puiden väliin rakennetuilla radoilla Mehtimäellä! Treetop seikkailupuisto on turvallinen, liikuttavan hauska luontoelämys, jossa voi haastaa itsensä fyysisessä kunnossa, tasapainoilussa, ongelmanratkaisussa sekä rohkeudessa. Lahjakortti toimii myös maksuvälineenä esim. kioskituotteisiin. 

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Treetop seikkailupuisto sopii kaikille, jotka uskaltavat haastaa itsensä liikkumaan luonnossa. Elämys seikkailupuistossa vahvistaa itseluottamusta, opettaa taitoja luonnossa liikkumiseen, ongelmien ratkaisutaitoja sekä luonnon ja ympäristön kunnioittamista. Soveltuu loistavasti vaikka synttäri- tai työporukan virkistyspäiväksi ja ryhmähengen nostattamiseksi.


Sijainti

Joensuu

Vaatteet

Vaatteiden ja kenkien tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen. Varustuksena osallistuja tarvitsee vain rohkean mielen ja rennon vaatetuksen. Tarvittavat turvavarusteet ja opastus annetaan tiimin toimesta.

Kesto

1 vierailu.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

Alle 18-vuotiailta huoltajan kirjallinen lupa seikkailupuistoon. Suosittelemme varaamaan kiipeilyvälineet ennakkoon online-varausjärjestelmämme kautta.
Turvallisuussyistä emme ota vastaan käteistä. Meille käy kaikki kotimaiset pankki- ja luottokortit, mobiilimaksaminen, Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit jne.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.