Hevosvoimien hurmaa

1 2 3 4 5 (0)
Eri paikoissa
1 henkilöä

99,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Adrenaliinintäytteinen paketti

Ajoelämysten valikoimasta löytää monipuolisia vaihtoehtoja moottoriurheilun ystäville. Saattaa kuitenkin olla hankalaa päättää, mikä olisi lahjan saajalle se paras adrenaliinin lähde. 

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Olemme koonneet yhteen pakettiin monipuolisesti vauhdikkaita elämyksiä, jotka tarjoavat vauhtia erilaisilla menopeleillä ja tyydyttävät varmasti jokaisen vauhtia kaipaavan nälän.  Lahjan saaja saa itse valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista!

Kenellä elämyslahja soveltuu?

Hänelle, jolle haluat antaa adrenaliinia ja päätösvaltaa. Elämyspaketti on helppo ja varma valinta silloin, kun haluat antaa vauhdikkaan lahjan, mutta et ole varma oikeasta elämyksestä. 

Elämyspaketin sisältö

Näytetään: 7
Suodatin

Sijainti

Eri paikoissa

Vaatteet

Vaatetus riippuu valitsemastasi elämyslahjasta.

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Osallistujat

Riippuu valitsemastasi palvelusta.

Sää

Sääolosuhteet riippuu valitsemmasta palvelusta

Lisätiedot

Lahjan saaja saa valita paketin sisältämistä vaihtoehdoista itselleen mieluisimman elämyksen. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä alkaen, eikä sen vaihto elämykseen vaikuta voimassaoloaikaan. Elämyspaketin sisältö voi muuttua ElämysLahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.