Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tutustuminen hot joogaan

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tutustuminen hot joogaan

Helsinki
1 henkilöä

15 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
15 €

Hot jooga vilkastuttaa kehoa ja mieltä

Hot jooga eli kuuma jooga on laji, jonka hyödyistä ja harrastamisen ilosta voi nauttia iästä, koosta tai liikuntataustasta riippumatta. Hot joogan ideana on harrastaa joogaa optimaalisessa lämpötilassa, jossa rentoutuminen ja syvät venytykset onnistuvat kuin Intiassa konsanaan. Fysioterapeuttiset joogaliikkeet tarjoavat keholle kokonaisvaltaisen harjoituksen, jonka perinteiset asanat vahvistavat kehoa sekä vilkastuttavat aineenvaihduntaa sisäelimissä ja verenkierrossa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Studio Tulijooga sijaitsee Helsingin Punavuoressa. 90 minuuttia kestävä hot jooga -harjoitus avaa lihaksia ja lämmön vaikutuksesta keho myös venyy paremmin. Joogaaminen on hyvin dynaamista, kuntoa kohottavaa ja antaa keholle mahdollisuuden palautua luonnolliseen notkeuteensa. Hot jooga tarjoaa kokonaisvaltaisen harjoituksen keholle, mielelle sekä sydämelle ja toimii fysioterapeuttisena harjoitteluna ammattitaitoisen opettajan johdolla.

Kenelle elämyslahja sopii?

Hot jooga on mitä mahtavinta tekemistä kaikille, jotka haluavat kehittää omaa kehonhallintaansa ja löytää mahdollisesti uuden harrastuksen! Joogatunnille voi tulla mukaan, vaikkei olisi joogannut koskaan aiemmin. Laji sopii niin aloittelijoille kuin myös pidempään muita joogan muotoja harrastaneille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Kuntoiluun sopivat vaatteet.

Kesto

Sisältää 2 joogatuntia - 2 x 1,5 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Kyseessä on ryhmätilaisuus.Vaihtoehtoiset elämykset:

Suodatin
Näytetään: 16
Suodatin

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.