Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Hot Stone -kuumakivihieronta 60 min

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Hot Stone -kuumakivihieronta 60 min

Helsinki
1 henkilöä

75 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
75 €

Hot Stone -kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä koko vartalon hoitomuoto, jossa yhdistyvät hieronnan ja lämmön syvärentouttava sekä energisoiva vaikutus. Lämpö tuo hyvää oloa ja auttaa helpottamaan stressiä, lihasjumeja sekä kipuja tehokkaasti jo tunnin kestävän hieronnan aikana.

Kuumakivihieronnan keskipisteessä ovat sileät basalttikivet, jotka lämpiminä ja öljyttyinä tuntuvat pehmeiltä ja rentouttavilta ihoa vasten. Lämmön vapauttavan vaikutuksen voi tuntea syvällä hoidettavissa lihaksissa. Lopputuloksena keho ja mieli rentoutuvat kokonaisvaltaisesti, ja lahjan saaja voi jatkaa arkeaan taas rennoin mielin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Hoidossa keskitytään niska-hartiaseutuun sekä pään ja käsien alueeseen. Kuumakivihierontaan yhdistetään klassisen hieronnan elementtejä, minkä lisäksi myös elvyttävä päähieronta on osa hoitokokonaisuutta. Ylellinen hoitoöljy hellii lahjan saajan ihoa samalla, kun keho ja mieli rentoutuvat. Kuumakivihieronnan etuihin kuuluvat:

  • Lihasjumien vapauttaminen ja kipujen vähentäminen
  • Aineenvaihdunnan ja verenkierron tehostaminen
  • Stressin laukaiseminen
  • Endorfiinien tuottaminen

Hoidon kesto on noin 60 minuuttia.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kuumakivielämys sopii kaikille hemmottelusta ja hieronnasta nauttiville sekä hyvinvoinnistaan kiinnostuneille läheisille. Yllätä stressaantunut sisko, jumiutuneesta selästä kärsivä työkaveri tai hemmottelua kaipaava anoppi – kuumakivihieronnasta voi nauttia kuka tahansa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.