Huonepakopeli Korjaamolla päivisin

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
2-6 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Haluatko pelastaa maailman? Oletko sankari?

Tosielämän pakopelit tuovat elokuvien ja pelien toimintakohtaukset todellisuuteen ja tällä kertaa sinä olet päähenkilö! Kulttuuritehdas Korjaamolta Helsingissä löydät kaksi älynystöröitä kutkuttavaa peliä. Escape Room -pelissä pelaajat lukitaan vihjeitä vilisevään huoneeseen tunnin ajaksi etsimään ulospääsyä.
 

Hypnoosi

Terapia-istunnon aikana terapeuttisi ehdottaa hypnoosin kokeilemista. Hän vaivuttaa sinut uneen ja pääset tutkimusmatkalle alitajuntaasi, mutta yhtäkkiä jokin menee pieleen. Terapeuttisi ei saa sinua enää palaamaan tähän todellisuuteen. Synkimmät pelkosi, salaiset haaveesi ja menneisyyden traumat vetävät sinua syvemmälle tajuntasi syövereihin. Sinulla on vain tunti aikaa paeta, tai jäät ikuisiksi ajoiksi mielesi vangiksi.


Apocalypse

Herätys! Loppu on tulossa! Maailmanlopun hevosmiehet satuloivat jo ratsujaan! Maailmaamme kohtaa pian loppunsa, voiko mikään enää pelastaa meitä? Pikkukaupungin laitamilla sijaitsevan uskonnon historian museon seinille on yön aikana ilmestynyt synkkiä kirjoituksia, jotka povaavat maailmanloppua. Kukaan ei tiedä, kuka tai mikä on kirjoitusten takana. Sinun ja ystäviesi tehtävä on astua huoneeseen tutkimaan tapausta ja estää maailmanloppu!


Mitä elämyslahja sisältää?

Tällä lahjakortilla saat yhden tunnin kestoisen huonepakopelin.


Sijainti

Helsinki

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2-6 henkilöä

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Lahjakortti käy ma-to ennen kello 17 alkaviin peleihin.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.