Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Huonepakopeli Mikkeli kolmelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Huonepakopeli Mikkeli kolmelle

Mikkeli
3 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Ehdittekö ulos 60 minuutissa?

Huonepakopeli Mikkeli tarjoaa toiminnan ja aivopähkinöiden täyteisiä elämyksiä suoraan Mikkelin keskustassa. Täällä vietetään aikaa kaveriporukalla, järjestetään mieleenpainuvat polttarit, kehitetään työporukan ryhmätyötaitoja, koetaan erilainen luokkaretki ja järjestetään unohtumaton virkistyspäivä hyvässä seurassa.

Mitä elämyslahja sisältää? 

Lahjakortin vastaanottajat pääsevät haastamaan itsensä jopa 60 minuutin ajaksi huonepakopeliin Mikkelissä. Lahjan saajat voivat varaustilanteessa valita yhden seuraavista huonevaihtoehdoista:

VANKILA
Eletään sota-aikaa 1940-luvulla. Olette sissejä, jotka ovat tiedusteluretkellä kaukana vihollislinjojen takana. Yhteys tukikohtaan katkeaa ja joudutte vastapuolen sotavangeiksi. Teidät viedään vankilaan, jonka olosuhteet ovat kammottavat. Tilaisuutenne koittaa vartijan lähtiessä ruokatunnille 60 minuutiksi – pakenetteko vankilasta pelastaen henkenne vai jäättekö vihollisen armoille (suositusikäraja 12 vuotta)

KADONNEET
Olette lähteneet kaveriporukalla retkelle vuorille, kunnes huomaatte olevanne eksyksissä. Radiopuhelimen välityksellä kuulette, että aluetta lähestyy hurja myrskyrintama. Ruoka ja juoma ovat jo loppuneet kesken ja pimenevä ilta kylmenee uhkaavasti. Löydätte hylätyn erämökin metsän keskeltä – ehdittekö selvittää sijaintinne 60 minuutissa, jotta teidät voitaisiin pelastaa vai jäättekö huteran mökin vangeiksi ja ankarien olosuhteiden armoille? (suositusikäraja 12 vuotta)

SARJAMURHAAJA
Marjukka on ollut kateissa jo pidemmän aikaa. Jotkut epäilevät, että hän olisi joutunut kauhua herättäneen sarjamurhaajan uhriksi. Rikospoliisi on löytänyt murhaajan piilopaikan, jossa hän on riistänyt uhrinsa hengen. Kun palaatte tutkimaan rikospaikkaa, huomaatte, että kaikki ei olekaan kunnossa – outoja asioita alkaa tapahtumaan ja teillä on 60 minuuttia aikaa paeta murhapaikalta, ennen kuin joudutte itse uhreiksi... (suositusikäraja 15 vuotta)

Kenelle elämyslahja sopii?

Huonepakopelit sopivat jokaiselle pulmapelin ystävälle, joka haluaa haastaa itsensä sekä ryhmänsä jännittävään ja sydämentykytyksiä nostattavaan elämykseen.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Mikkeli

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

3 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Vaikka suositusikärajamme on 15 vuotta, myös nuoremmat ovat tervetulleita ja huonepakopelit sopivat mainiosti myös perheille. Huomioithan, että alle 12-vuotiaat pelaajat pääsevät ratkomaan arvoituksia vain aikuisen seurassa ja osa huoneistamme sopii paremmin aikuisille kuin lapsille. Löydät jokaisen huoneen suositusikärajan huonekuvauksen yhteydestä.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.