Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Huonepakopeli Mikkeli neljälle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Huonepakopeli Mikkeli neljälle

Mikkeli
4 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
100 €

Kerkeättekö ulos 60 minuutissa?

Huonepakopeli Mikkeli tarjoaa elämyksiä Mikkelin keskustassa. Tule viettämään aikaa kaveriporukalla, järjestä mieleenpainuvat polttarit, kehitä työyhteisösi ryhmätyötaitoja, koe erilainen luokkaretki tai järjestä unohtumaton virkistyspäivä.

Huoneet:

VANKILA

Eletään sota-aikaa 40-luvulla. Olette sissejä, jotka ovat tiedusteluretkellä pitkällä vihollislinjojen takana. Yhteys tukikohtaan katkeaa ja jouduitte vastapuolen sotavangeiksi. Teidät viedään vankilaan, jonka olosuhteet ovat kammottavat. Vartijan lähtiessä ruokatunnille, mahdollisuutenne koittaa. Pakenetteko vankilasta 60 minuutissa pelastaen henkenne vai jäättekö vihollisen armoille?
(suositusikäraja 12v)

KADONNEET
Olette lähteneet kaveriporukalla vuorille retkelle, kun huomaatte olevanne eksyksissä. Radiopuhelimen välityksellä kuulette, että aluetta lähestyy hurja myrskyrintama. Ruoka ja juoma ovat loppuneet ja ilta kylmenee uhkaavasti. Löydätte hylätyn erämökin metsän keskeltä. Ehdittekö selvittää 60 minuutissa sijaintinne, jotta teidät voidaan pelastaa vai jäättekö vangiksi huteraan mökkiin ankarien olosuhteiden koeteltavaksi?
(suositusikäraja 12v)

SARJAMURHAAJA
Marjukka on ollut kateissa pidemmän aikaa. Epäillään, että hän on joutunut sarjamurhaajan uhriksi. Rikospoliisi on löytänyt sarjamurhaajan piilopaikan, jossa hän on murhannut uhrinsa. Kun palaatte tutkimaan rikospaikkaa, huomaatte, että siellä on jotain outoa - kaikki ei ole kunnossa. Outoja asioita alkaa tapahtumaan… Teillä on 60 minuuttia aikaa paeta murhapaikalta!
(suositusikäraja 15v) 

 

Mitä elämyslahja sisältää? 

Lahjakortilla pääsee  haastamaan itsensä ja kaverinsa max. tunnin ajaksi huonepakopeliin Mikkelissä.

 

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Huonepaot sopivat jokaiselle, joka haluaa haastaa itsensä ja ryhmänsä jännittävään ja sydäntä tykyttävään elämykseen.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Mikkeli

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Vaikka suositusikärajamme on 15 v, myös nuoremmat ovat tervetulleita ja Huonepakopeli sopii mainiosti myös perheille. Huomioithan, että alle 12-vuotiaat pelaajat pääsevät ratkomaan arvoituksia vain aikuisen seurassa ja osa huoneistamme sopii paremmin aikuisille kuin lapsille. Löydät jokaisen huoneen suositusikärajan huonekuvauksen yhteydestä.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.