Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Huonepakopeli 2:lle: Paranormal (K-15)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Huonepakopeli 2:lle: Paranormal (K-15)

Turku
2 henkilöä

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
60 €

Yliluonnollista jännitystä ja haastavia arvoituksia

Pelaajat ovat eksyneet syrjäisen metsän keskelle, missä he yrittävät etsiä suojaa pian alkavalta lumimyrskyltä. Sankarimme törmäävät sattumalta hylättyyn taloon ja astuvat pahaa-aavistamattomina sisään, ilman mitään tietoa siitä, minkä virheen olettekaan tehneet. Hetken kuluttua ovet menevät sisältä lukkoon ja pelaajat huomaavat, että ikkunatkin on naulattu umpeen. 

Parivaljakko alkaa tutkia taloa tarkemmin ja huomaavat, ettei paikka olekaan hylätty: pöydillä palaa kynttilöitä ympäri taloa ja siellä täällä lojuu toistaan erikoisempia esineitä... aivan kuin pelaajia olisi odotettukin taloon. Selviää, että kaksikolla on 60 minuuttia aikaa päästä ulos mökistä, tai jäätte sen vangeiksi ikuisiksi ajoiksi.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjaan sisältyy enintään 60 minuutin mittainen huonepakopeli kahdelle. Huonepakopelissä osallistujat lukitaan arvoituksilla väritettyyn tilaan, jossa heidän tulee edetä loogisesti vihjeestä toiseen ja ratkaista mysteerit läpäistäkseen pelin ennen ajan loppumista. Peleissä tarvitaan loogista päättelykykyä, luovia ratkaisuja ja yhteistyökykyä osallistujien kesken. 

Kenelle elämyslahja sopii?

Huonepakopeli sopii kaikille yli 15-vuotiaille, jotka haluavat haastaa aivonystyränsä kutkuttavien ongelmien parissa. Alle 15-vuotias voi osallistua peliin aikuisen kanssa. Aiempaa pelikokemusta ei vaadita, ja vaikean paikan tullen pelaajat voivat pyytää arvoitusten ratkaisuun vinkkejä pelinvalvojalta.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.