Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Illallinen pimeässä kahdelle (Helsinki)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Illallinen pimeässä kahdelle (Helsinki)

Helsinki
2 henkilöä

159,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
159,99 €

Herkullista ruokaa pimeyden keskellä

Kaipaatteko vaihtelua yhteisiin illallisiinne? Olette saapuneet oikeaan paikkaan.

Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu ravintola Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen ravintolakokonaisuus, joka houkuttelee vieraita erinomaisella ruoalla ja palvelulla. Tällä illallisella ei kuitenkaan ruokailla täysin perinteisissä merkeissä, sillä ateria nautitaan pilkkopimeässä.

Illallinen pimeässä vahvistaa makuaisteja ja on tavallisesta ravintolavierailusta poikkeava kokemus, joka muistetaan vielä vuosien päästä. Kun näköaisti on poistettu pelistä, illallisvieraat voivat keskittyä edessä olevaan ateriaan täysin uudella tasolla ja arvostaa ruoan koostumusta, makua ja aromeja paremmin kuin koskaan ennen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää kolmen ruokalajin yllätysmenun pilkkopimeässä ravintola Sipulissa. Osallistujat pääsevät siis maistelemaan ruokaa pimeydessä ilman tietoa siitä, mitä suuhunsa laittavat. 

Osallistujien kommentteja:

  • "Yleensä laadukkaassa ravintolassa ei voi syödä sormin. Nyt voi!"
  • "Erikoista kokea parin tunnin ajan miltä tuntuu olla sokea."
  • "Ruoka maistuu ihan toiselta kun sitä ei näe!"
  • "Jännittävä - sairaan hyvä!"
Huom! Illallinen järjestetään valikoituina arkipäivinä.

Kenelle elämys sopii?

Illallinen pimeässä on jo klassikoksi muodostunut elämys, joka jokaisen ruoan ystävän täytyy kokea jossain vaiheessa. Illallinen sopii mainiosti häälahjaksi tai yllätykseksi tuttavapariskunnalle, joka kaipaa uusia ruokailuelämyksiä arkensa keskelle.

Pimeää illallista ei valitettavasti järjestetä heinä- tai joulukuussa.

Päivämäärät ja ajanvaraukset: www.dineinthedark.fi

Käy lukemassa blogistamme elämystestaajan fiilikset!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Illalliselle sopivat vaatteet.

Kesto

2-3 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Illallisia ei järjestetä heinä- ja joulukuussa. Elämys tulee varata hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti. Elämyksen varaamisesta ajoissa on vastuu lahjakortin haltijalla, eikä lahjakortin voimassaoloaikaa voida jatkaa mikäli varauksen teko on jätetty lahjakortin voimassaoloajan loppuun.
Illallisen peruutus tulee tehdä vähintään 3 arkipäivää ennen tapahtumaa, muussa tapauksessa lahjakortti katsotaan käytetyksi.
Illalliselle on vaadittu minimiosallistujamäärä. Mikäli tarvittavaa määrää varauksia ei ole, illallinen perutaan tai siirretään.

Kyseessä on ryhmätilaisuus. Illallisia ei järjestetä heinä- ja joulukuussa.

Mikäli sinulla on ruoka-allergioita, ilmoitathan niistä etukäteen.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Henna

Ruokailu pilkkopimeässä on erilainen elämys, joka on todella jäänyt mieleeni. Aluksi toki mietitytti, miten pimeässä voi käytännössä edes toimia ruokailuvälineiden, vesilasien ja tietysti itse syömisen kanssa. Puhumattakaan siitä, etten tiennyt mitä tulisin syömään!

 

Illallisen alettua ruokailu sujui kuitenkin luonnollisesti, sillä keskityin havainnoimaan tilannetta muilla aisteillani. Oli yllättävää huomata, miten pimeässä muut aistit todella joutuvat herkistymään ja joutui arvailemaan mitä söi. Ruoka maistui kuitenkin taivaalliselta ja komponenttien eri tekstuurit toivat siihen mielenkiintoa. Tilaisuus on mukavan sosiaalinen ja illalisvieraat keskustelevat luontevasti keskenään "anonyymisti". Illallisen olisi toivonut jopa jatkuvan, sillä pimeässä ilman ärsykkeitä saa keskittyä vain siihen hetkeen ja olla läsnä aistimalla ympäristöä uudella tavalla. Kun valot sytytettiin, oli tila melko erilainen kuin millaiseksi olin sen kuvitellut ja ateriat yllätykseksini todella kauniita!

 

Suosittelen ihan jokaista kokeilemaan illallistamista pimeässä. Ruoka on herkullista ja sopii moneen makuun, joten ei kannata olla ennakkoluuloinen.

 

Miksi juuri tämä elämys?

  • Vaihtelua tavallisiin ravintolakokemuksiin
  • Rentouttava, mielenkiintoinen ja intensiivinen kokemus
  • Sopii monelle


Asiakkaiden mielipiteet (5)

Fine in the dark.

Erinomaisesti järjestetty. Kokemuksena ihan huippua. Palvelu loistavaa. Ei mitään negatiivistä kommentoitavaa.

Illallinen pimeässä

Mielenkiintoinen, maukas

Illallinen pimeässä 2.4.2019

Olimme saaneet lahjaksi Illallisen pimeässä. En tiennyt etukäteen tapahtuman sisällöstä muuta kuin tilaisuuden nimen. Illallisen idea astua sokean asemaan ruokailussa oli erittäin paljon ajatuksia ja tunteita herättävä. Isäntämme Timo ja hänen opaskoiransa Laika kertoivat positiivisessa hengessä näkövaimmaisten mahdollisuuksista liikkua ja kulkea kaupungissa ja sen ympäristöissä tuoden esiin sekä ongelmia että ongelmien ratkaisuja. Mutta paras anti tietysti oli, että itse piti selviytyä ateriasta näkemättä missä oli, kuka oli vieressä ja mitä söi. Ensin tuntui, että tästä ei helpolla selviä, mutta aika nopeasti lasien, lautasten ja aterimien paikat pöydässä tulivat tutuiksi. Tilaisuus oli kokonaisuudessaan erittäin hyvin järjestetty ja ruoka oli hyvää. terveisin, Panu Harmo

Illallinen pimeässä, huippuelämys!

Erittäin miellyttävä kokemus, ruoka maittavaa, henkilökunta asiansa osaavaa, kokemusasiantuntijan kertoma "silmiä avaava".

Dine in the dark palaute

Elämys oli hieno ja sokea isäntämme antoi kokonaisuuteen hienon lisän humoristisella jutustelulla. Ruoka itsessään oli ok tasoa. En osaa sanoa olisiko ruuan näkeminen nostanut ruuan arvosanaa kiitettävän puolelle. Suosittelisin ja olenkin suositellut tätä jo ystävilleni.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.