Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

150 euron lahjakortti ravintola Graniittilinnaan

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

150 euron lahjakortti ravintola Graniittilinnaan

Helsinki
1-4 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
150 €

Lähiruokaa stadilaisittain

Tervetuloa herkuttelemaan! Vahvasti suomalaiseen ruokaperinteeseen nojautuva, lähialueen tuoreita raaka-aineita ja kauden kiinnostavimpia antimia taidolla hyödyntävä Graniittilinna tunnetaan á la carte -ruokalistastaan, tunnelmallisesta miljööstään ja hienovaraisesta palvelustaan. Graniittilinna tarjoaa omaleimaisen paikan liikelounaille, illallisille ja yksityistilaisuuksille. 

Graniittilinnasta huokuu intohimo perinteiseen elämyksiä tuottavaan ruokaan ja palveluun. Yhteistyö läheisen Hakaniemen kauppahallin kauppiaiden kanssa maistuu lautasella ja rentouttava tunnelma jättää tilaa ruoasta nauttimiselle sekä antoisille keskusteluille. Vuonna 2004 avatun ravintolan lämmin arvokkuus tuo mieleen kulttuuri- tai klassikkoravintolan, jonka tyyli ja persoonallisuus kantavat vuosikymmenestä toiseen. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä lahjakortti oikeuttaa 150 euron arvoiseen etuun Helsingin Graniittilinnassa. Hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia niin liha-, kasvis- kuin myös kala-annosten parista. Ravintolan sydämestä löytyy aito puuhiiligrilli, joka on omiaan tuomaan esiin annosten luonnollisen herkullisuuden. À la carte -menun ja lounaslistan lisäksi Graniittilinnassa tarjoillaan teemaviikoilla ja erimuotoisissa teemapaketeissa ateriakokonaisuuksia, jotka vievät kielen mennessään.

Alkoholituotteet eivät sisälly lahjakorttiin.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämys sopii kaikille, jotka nauttivat tasokkaiden aterioiden nauttimisesta tunnelmallisessa ravintolaympäristössä. Illalliselle voi mennä esimerkiksi puolison, hyvän ystävän tai liikekumppanin kanssa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Aukioloajat: Ma 11-22 Ti-to 11-24 Pe 11-00.30 La 14-00.30 Su Suljettu

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tämän lahjakortin arvo on 150 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostoon.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.