Illallinen ravintola Harmoonissa

1 2 3 4 5 (0)
Jyväskylä
1-4 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Historiallinen ja tunnelmallinen Harmoonimenu

Ravintola Harmoonin à la carte tarjoilee iltaisin makujen ja hyvän olon harmoniaa. Talon ja alueen historiaan on rakennettu miellyttävät ruokailuelämykset. Ravintola Harmooni à la carte on 50-paikkainen kellariravintola. Rustiikkiset tiiliseinät, jugend värimaailma ja uniikki taide tekevät tunnelmasta ainutlaatuisen. Ravintola tarjoilee iltaisin makujen ja hyvän olon harmoniaa. Talon ja alueen historiaan pohjautuva neljän ruokalajin menukokonaisuus on tavallisesta poikkeava illalliskokemus. 
Harmoonimenu on kunnianosoitus talon historiallisille juurille, jotka tehtaan perustajan Aapelin mukana tulivat Keski-Suomeen Savosta Lapinlahdelta.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahjakortti oikeuttaa ravintolan palveluihin, lukuunottamatta alkoholijuomia. Lahjakortin ylimenevän osuuden asiakas maksaa itse. Ravintola Harmooni à la carte on 50-paikkainen kellariravintola. Rustiikkiset tiiliseinät, jugend värimaailma ja uniikki taide tekevät tunnelmasta ainutlaatuisen. Koe hetki kaupungin historiaa tässä päivässä lähialueen makujen siivittämänä

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu kaikille, erityisesti ruoan ja nautinnollisten hetkien ystäville.

 


Sijainti

Jyväskylä

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.