Irtiotto arjesta

1 2 3 4 5 (3)
Eri paikoissa
1 henkilöä

149,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Rentouttava irtiotto

Jokainen kaipaa joskus pientä irtiottoa arjesta. Siksi haluamme tarjota aktiivielämysten lisäksi myös vaihtoehtoja rauhoittua. Irtiottoelämykset mahdollistavat rentouttavan viikonlopun vieton tai miniloman arjen kiireiden keskellä, sillä rauhoittuminen seesteisessä ympäristössä tekee ihmeitä jaksamisen ja voimien keräämisen kannalta. Koska juuri sen oikean rentouttavan elämyksen valinta voi olla toisinaan vaikeaa, olemme koonneet irtiottopaketin, josta lahjan saaja saa vapauden valita itselleen mieluisimman elämyksen eri vaihtoehdoista. Lahjapaketti on helppo ja varma vaihtoehto, kun et ole varma oikeasta lahjasta.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Tähän elämyspakettiin olemme koonneet rentouttavia elämyksiä, jotka antavat mahdollisuuden viettää esimerkiksi arjesta poikkeava viikonloppu ystävien, perheen tai oman rakkaan kanssa, tai ihan omassa rauhassa. Lahjan saaja saa valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Heille, jotka kaipaavat rentouttavaa viikonloppua kiireen keskellä ja nautinnollisen rauhallisista kokemuksista. Lahja soveltuu tilanteisiin, kun haluat antaa rentoutumista sekä valinnanvaraa lahjan saajalle. Täydellinen valinta esimerkiksi merkkipäivää viettäville, vanhemmille, parhaalle ystävälle tai omalle rakkaalle. 

Elämyspaketin sisältö

Suodatin
Osallistujamäärän mukaan
Näytetään: 10
Suodatin

Sijainti

Eri paikoissa

Vaatteet

Vaatetus riippuu valitsemastasi elämyslahjasta.

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Osallistujat

Riippuu valitsemastasi palvelusta.

Sää

Sääolosuhteet riippuu valitsemmasta palvelusta

Lisätiedot

Lahjan saaja saa valita paketin sisältämistä vaihtoehdoista itselleen yhden mieluisimman elämyksen. Elämyspaketti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, lahjakortin vaihto elämykseen vaikuta voimassaoloaikaan. Lahjapaketin sisältö voi muuttua ElämysLahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.